Home/Blog/Vooroordelen over stalen loodsen
Vooroordelen over stalen loodsen

Vooroordelen over stalen loodsen

Het is lastig om een stalen loods in elkaar te zetten

Stalen loodsen kunnen er complex uitzien, toch is het relatief makkelijk een loods te monteren. De stalen loodsen van Finish Building worden verkocht als een totaalpakket. U kunt ervoor kiezen om een constructietekening bijgaand de offerte te ontvangen. Uiteraard krijgt u een uitgebreide en gedetailleerde handleiding van uw loods om de montage zo efficiënt en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Desgewenst is het mogelijk om de montage door Finish Building uit te laten voeren.

Alle stalen loodsen lijken op elkaar

Staal is een veelzijdig product. Je kan het immers buigen in verschillende vormen. Dit maakt het mogelijk voor het bouwteam om creatief bezig te zijn. Technologische ontwikkelingen hebben de esthetische ontwerpen, kleuren en texturen van een stalen gebouwen verbeterd.

Stalen loodsen roesten snel

Elk gebouw is na verloop van tijd vatbaar voor corrosie. corrosie treedt op wanneer het gedurende een lange tijd wordt blootgesteld aan zuurstof en vocht.

U hoeft zich geen zorgen te maken over corrosie bij metalen gebouwen. Meestal is er sprake van oppervlakte corrosie en het komt vooral voor op gebieden die niet zijn behandeld voor corrosiebestendigheid.

Alle loodsen van Finish Building zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De producten hebben weinig onderhoud nodig. Op de producten van Finish Building worden minimaal 30 jaar garantie gegeven.

Stalen loodsen zijn duurder

Grote projecten kunnen een aanzienlijk bedrag kosten. Toch is het bouwen van een stalen loods niet zo duur als wordt gedacht. Door het bouwen van een stalen loods kunt u zelfs kosten besparen:

Stalen loodsen worden grotendeels voorbereid in een werkplaats. Hierdoor zijn ze afhankelijk van minder factoren, zoals het weer. De stalen loodsen kunnen vandaar sneller gemonteerd worden en kosten daarom ook minder. Overigens zijn er bij het monteren van een stalen loods minder arbeiders nodig, waardoor u minder arbeidskosten kwijt bent.

De loodsen van Finish Building zijn snel en efficiënt te monteren. De gemiddelde bouwtijd van een loods van 50m² is 3 werkdagen. Een loods tot 100m² neemt ongeveer 5 werkdagen in beslag.

De levertijd van Finish Building is de snelste op de markt. Dit kan gerealiseerd worden door de jarenlange ervaring en doordat alles in eigen huis geproduceerd wordt.

Stalen loodsen kunnen niet worden uitgebreid of gewijzigd

U kunt uw stalen loods of gebouw uitbreiding en aanpassingen. Het is eenvoudiger om een stalen loods aan te passen dan bij traditionele bouwmaterialen zoals hout, baksteen of beton.

Als u van plan bent om in de toekomst uit te breiden is een stalen gebouw een goed alternatief. Door het kiezen voor een stalen loods kunt u eenvoudig nieuwe structuren integreren in het gebouw.

Vragen over onze producten? Wij helpen u graag met al uw vragen!

U kan contact met ons opnemen door te bellen ons telefoonnummer 0800 2090, een bericht te versturen naar onze chat, of een email te sturen naar info@finish-building.nl.

Offerte aanvragen