Home/Loodsenbouw

Loodsenbouw

Bent u op zoek naar informatie over loodsenbouw? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres. Wij streven ernaar om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk loodsen te bouwen. Hiervoor hebben we een loods bouw pakket ontwikkelt dat eenvoudig en snel te monteren is. Bij het bestellen van een loods wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd. Desgewenst kunnen wij de montage van de Finish Building loods voor u verzorgen.

De gemiddelde bouwtijd van een loods van 50m² is ongeveer 3 werkdagen. Loodsen tot een oppervlakte van 100m² bouwt u binnen 5 dagen. We produceren alle materialen zelf waardoor we onze hoge kwaliteitseisen kunnen waarborgen.

Indien u zelf wilt monteren kan Finish Building ook het materieel verzorgen zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Geef dit aan bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte of neem contact op met Lars Bakker voor de mogelijkheden.  Bekijk de link hieronder over hoe bouw ik in 12 stappen mijn eigen Finish Building zelfbouwloods:

Finish Building Montagevoorschriften

Neem voor de complete handleiding contact met ons op: 0800 2090 of stuur een email naar info@finish-building.nl.

 

 

Het productieproces

Finish Building produceert alles in eigen huis. We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te maken. Hiermee produceren en bouwen zelfbouwloodsen, schuren en hallen van de hoogste kwaliteit. Indien gewenst monteren we deze ook voor onze klanten met ons eigen montage team.

Neem een kijkje in onze fabriek

Finish Building productieFinish Building transport

 

Onze montage in 9 foto’s

Een mooi recent project in Nederland waar we binnen 3 dagen een complete loods hebben gebouwd. Een enorm leuk project met een tevreden klant! De bouw werd geheel verzorgd door Finish Building.

Snel een ruime en lichte werkomgeving

Een prachtige geïsoleerde loods in Noord-Holland die we recent hebben gemonteerd met een 35 graden hellingshoek met de nok in het midden. De klant had de wens om een ruime en lichte werkomgeving te creëren. Door het gebruik van lichtplaten en de hellingshoek van 35 graden heeft Finish Building dit naar volle tevredenheid gerealiseerd.

loods bouwenloods bouwenLichtplaat Finish Building loods Lichtplaat Finish Building