Home/Montage loods

Montage loods

Finish Building streeft ernaar om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods te bouwen. Hiervoor hebben we een zelfbouwpakket ontwikkelt dat eenvoudig en snel te monteren is. Bij het bestellen van een loods wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd. Desgewenst kunnen wij de montage van de Finish Building loods voor u verzorgen.

De gemiddelde bouwtijd van een loods van 50m² is ongeveer 3 werkdagen. Loodsen tot een oppervlakte van 100m² bouwt u binnen 5 dagen. We produceren alle materialen zelf waardoor we onze hoge kwaliteitseisen kunnen waarborgen.

Indien u zelf wilt monteren kan Finish Building ook het materieel verzorgen zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Geef dit aan bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte of neem contact op met Lars Bakker voor de mogelijkheden.  Bekijk de link hieronder over hoe bouw ik in 12 stappen mijn eigen Finish Building zelfbouwloods:

Finish Building Montagevoorschriften

Neem voor de complete handleiding contact met ons op: 0800 2090 of stuur een email naar info@finish-building.nl.

 

Het productieproces

We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te produceren. Hiermee produceren we zelfbouwloodsen en hallen en indien gewenst monteren we deze ook voor onze klanten.

Finish Building productie

Finish Profiles transport

 

Neem een kijkje in onze fabriek

Onze montage in 9 foto’s

Een mooi recent project in Nederland waar we binnen 3 dagen een complete loods hebben gebouwd. Een enorm leuk project met een tevreden klant! De montage werd geheel verzorgd door Finish Building.