Online schuur ontwerpen

Online schuur ontwerpen: alles wat u moet weten

Wanneer u bouwplannen heeft om een schuur in uw tuin te plaatsen, dan is de online schuur ontwerpen tool de oplossing. Het is een eenvoudige manier om de schuur die u voor ogen heeft te ontwerpen, zonder dat u hiervoor een architect of tekenaar moet vragen. In dit blog behandelen we de belangrijke vragen over hoe u online uw schuur ontwerpt.

online schuur ontwerpen finish building de nr. 1

Wat betekent online schuur ontwerpen precies? 

Online schuur ontwerpen is het proces waarbij u via internet bij voorkeur op uw computer een loods ontwerpt. Op mobiel is dit ook mogelijk, maar op het grote scherm ziet u precies hoe uw schuur eruit komt te zien. Met speciale software stelt u de volgende zaken in:

  • lengte, breedte en goothoogte
  • soort wandbeplating en gewenste kleur
  • dak beplating en de kleur
  • of en waar u de overheaddeur wilt
  • de plaats van de loopdeur
  • in de gevel eventueel de ramen
  • eventueel aantal zonnepanelen
  • borstwering

 

Op deze manier ziet u direct na het aangeven van de waarden op u scherm hoe uw schuur eruit gaat zien. Een unieke ruimte die perfect aansluit bij wat u wilt.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige berging of een luxe schuur in onze online tool ziet u direct het eindresultaat.

Wie kan de tool online een schuur ontwerpen gebruiken?

Finish Building stelt de tool online schuur ontwerpen voor iedereen beschikbaar. Of u nu extra opslagruime wilt hebben, een tuinliefhebber bent die de schuur voor gereedschap wil of een hobbyist bent die een schuur wilt bouwen, deze tool is hier flexibel in om uw schuur op maat te ontwerpen.

Heeft u bijvoorbeeld de lengte, breedte en hoogte ingevuld, maar komt u er tussentijds achter dat de schuur te klein of te groot is? Dat is geen probleem, dan past u gewoonweg deze cijfers weer aan. Direct op het beeldscherm ziet u dat de afmetingen zijn aangepast.

online schuur ontwerpen staalframe finish building

Hoe ontvang ik het eindresultaat van mijn ontwerp? 

Als u alle waarden hebt ingevuld, ontvangt u direct in uw mailbox een op maat gemaakte offerte van ons, inclusief de tekeningen, vooraanzicht, zijaanzicht en plattegrond van de schuur die u heeft ontworpen. Een schuur bouwen is hetzelfde als een loods bouwen, we geven dit aan, omdat de pagina waar u uw schuur online gaat samenstellen loods ontwerpen heet. Gaat u met ons de uitdaging aan?

Wekelijks leveren wij mooie nieuwe projecten op. Op de hoogte hierover blijven? Volg ons op facebook.

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur