Finish Building plat dak loodsen, hallen, garages of schuren op maat gemaakt!

Waarom een plat dak voor uw bouwproject een goede keuze is

Een plat dak voor uw loods, garage, overkapping of hal is een populaire keuze. Ten eerste kiest men hier vaak voor omdat deze dakvorm een mooie uitstraling heeft. Ten tweede omdat dit dakoppervlakte zich uitstekend leent voor het plaatsen van zonnepanelen. Een bijkomend voordeel is dat zonnepanelen op een plat dak loods een hoger rendement leveren, dan bij een schuin dak. Het is echter niet standaard mogelijk om zonnepanelen te plaatsen op een plat dak loods: vraag daarom bij onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden.

Finish Profiles produceert en levert uw plat dak loods op maat geheel naar uw wensen. Wilt u liever een standaard afmeting loods bouwen, dan kan dit ook.

plat dak garage finish building

Plat dak bouwconstructie

De basis van de plat dak bouwconstructies van Finish Building is staalframe. Koudgewalste C profielen zijn zo samengesteld dat zij een dragende constructie vormen. Als u graag snel bouwt, een grote ontwerpvrijheid wilt hebben, licht gewicht en tegen relatief lage kosten wilt bouwen, dan is dit de beste oplossing.

 In Purmerend produceren wij zelf deze C profielen op maat uit stalen coils met een gegalvaniseerde laag van 275 gr. per m2. Deze laag biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden.

Op de bouwplaats leveren wij deze C-profielen, indien gewenst, als voorgemonteerde elementen. Een meegeleverde bouwtekening zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig zelf uw plat dak loods kan bouwen. De prefab modules vormen de staalframe bouwconstructie. Bouwt u liever niet zelf? Schakel dan het Finish Building bouwteam in.

Afwerking

Al meer dan 40 jaar zijn wij de Nederlandse producent voor hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Plat dak loodsen, hallen, garages en overkappingen worden door Finish Building geleverd met geïsoleerde wandbeplating. Deze platen zijn leverbaar met een microrib en boxrib structuur. De geïsoleerde dak- en wandpanelen hebben een standaard isolatiedikte van 60mm. Door de ruime keuze in kleur bouwt u altijd de platdak loods naar uw wens. Liever een rabat of fels uitstraling? Dat is ook mogelijk.

Zonnepanelen plat dak

Zonnepanelen op een plat dak plaatsen is vaak goedkoper dan op een hellend dak. Bovendien is het rendement van uw zonnepanelen op uw platte dak ook hoger. U verdient de investering van uw panelen eerder terug, omdat je de zonnepanelen in de meest ideale hellingshoek op de zon kunt richten. Hiervoor dienen wij de constructie aan te passen. Daarom horen wij graag van tevoren of u zonnepanelen gaat plaatsen of niet. Dan zorgen wij er tijdens het ontwerpproces voor dat uw constructie optimaal geschikt zal zijn.

Zonnepanelen plaatsen op koudgewalst stalen frames biedt ook nog eens het bijkomende voordeel dat de frames licht in gewicht zijn. Hierdoor is de belasting op uw dak laag.

Finish Building - Plat dak garage, schuur, loods of hal

Wat maakt een Finish Building plat dak loods uniek?

1. 30 jaar garantie op de constructie
2. Snelle levering
3. Gemakkelijke montage
4. Licht in gewicht
5. Diverse afwerkingen
6. CO2-neutraal
7. Uitgebreide montagehandleiding
8. Op maat gemaakt

Finish Building - Plat dak garage, schuur, loods of hal

Bouwpakket plat dak garage of schuur

1. Berekeningen en tekeningen
2. Compleet verzinkte stalen constructie
3. Staalframe in stick vorm (losse profielen)
4. Geïsoleerde dak- en wandbeplating: 60 mm dikte
5. Benodigd zetwerk
6. 1x stadsoverloop & 1x noodoverloop (afvoer van water)
7. 1x overheaddeur handbediend 2500 x 2250 mm
8. 1x standaard stalen loopdeur

Finish Building - Plat dak garage, schuur, loods of hal

Dakbedekking platdak:

  1. Tweelaags polyester-bitumen dakbekleding
  2. Onderlaag mechanisch bevestigd, toplaag gebrand
  3. Dakrandafwerking rondom
  4. Waterafvoer 80mm, inclusief kiezelbak en noodoverloop

Wilt u een loods met een plat dak bouwen en benieuwd naar de prijs van een plat dak loods? Druk op onderstaande button, vul het formulier in en ontvang direct in uw mailbox een prijsopgave.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts via 0299-451265. Belt u buiten onze openingstijden? Stuur een mail en wij geven u de eerstvolgende werkdag een reactie.

plat dak garage finish building
referentielijst-projecten-finish-building-4

Op zoek naar een loods, schuur, garage of hal met een zadeldak?

Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelfgeproduceerde loodsen. Naast de plat dak loodsen, produceren en leveren wij ook puntdak- en zadeldak loodsen, hallen, schuren en garages. Onze visie is dat wij onszelf elke dag weer uitdagen om innovatieve toepassingen in staalbouw toegankelijk te maken voor mens en bedrijf. Daagt u ons uit?

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur