Waar kan ik een loods, garage, schuur of hal van Finish Building bekijken?

Vraag onze referentielijst projecten loodsen aan! Wilt u een loods, garage, schuur of hal bouwen? Bent u op zoek naar informatie en inspiratie? Wilt u in het echt zien wat de bouwmogelijkheden zijn? Dat kan! Daarvoor hebben wij een referentielijst projecten opgesteld. Op die manier kunt u de projecten die Finish Building heeft gebouwd in het echt zien. 

Elke bouwwens is anders. Geen enkele loods, garage, schuur of hal is hetzelfde. Onze referentielijst projecten geeft u een idee over de kwalitatieve duurzame materialen die wij bij Finish Building gebruiken. U kunt de vele mogelijkheden van bouwen zien. Op die manier kunt u helemaal naar eigen wens uw bouwproject samenstellen.  

Waarom een project van Finish Building bekijken?

Het produceren en leveren van loodsen doen wij al meer dan 40 jaar. We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om alles in eigen huis te maken. Hierdoor ontwerpen, produceren en bouwen we loodsen, garages, schuren en hallen van de hoogste kwaliteit. We produceren uw loods naar uw specifieke wensen. En we helpen u, als dat nodig is, bij uw vergunningaanvraag. U kunt het bouwteam van Finish Building uw loods laten bouwen.

Zelf bouwen kan natuurlijk ook! Uiteraard leveren we een uitgebreide montagehandleiding waarmee u kunt bouwen. Door het unieke bouwpakket is de montage makkelijk. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste bouw keuzes maakt?  Vraag dan onze referentielijst projecten loodsen. Daarmee krijg u een idee van hoe uw loods, hal of garage er in het echt uit kan gaan zien. 

referentielijst-projecten-finish-building-9
referentielijst-projecten-finish-building-7

30 jaar garantie

Snelle levering

Gemakkelijke montage

Op maat gemaakt

Referentielijst projecten door heel Nederland

Finish Building levert in Nederland en België. In de referentielijst projecten vindt u een overzicht met adressen. Staat er geen bouwproject bij u in de buurt maar wilt u wel graag een loods in het echt zien? Bel of mail ons dan!

U kunt ons bereiken via 0299 451 265 van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17.00 uur. Of stuur een mail.

Finish Building is onderdeel van de Finish Profiles Group. Al meer dan 40 jaar bouwen wij met staal. Profiteer van de kennis en ervaring van ons team.

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur