Finish Profiles 40 jaarOver Finish Building

Ons moederbedrijf, Finish Profiles, is al 40 jaar dé Nederlandse producent voor hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden zij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren. Bekijk onze webshop met bouwmaterialen!

De Finish Profiles Group heeft de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te produceren. Hiermee produceren we zelfbouwloodsen en hallen en indien gewenst monteren we deze ook voor onze klanten. We onderscheiden ons door het gemakkelijke en snelle montage proces van de loods. Ook denken we graag mee in mogelijkheden en onderscheiden we ons met het totale pakket wat Finish Building biedt. Daarnaast vinden we persoonlijke service ontzettend belangrijk. Vandaar dat we voor iedere klant een vast aanspreekpunt hebben die altijd beschikbaar is voor persoonlijk advies en graag met u meedenkt.

Bij Finish Building wordt uw loods op maat ontworpen en kunt u kiezen voor een ongeïsoleerde of een geïsoleerde loods. Onze Finish Building loodsen kennen een maximale breedte tot en met 22 meter. U kunt kiezen of u het zelf wilt monteren of laten monteren door ons team. We maken gebruik van hoogwaardig staal en coatings van Tata Steel uit IJmuiden. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel en flexibel uw opdrachten uit te voeren. Neem een kijkje naar onze historie.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u mailen of bellen:

Onze visie

Maak innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk voor mens en bedrijf. Zo wordt efficiënt en duurzaam bouwen met staal voor iedereen mogelijk.

Onze missie

Onderscheiden door continue nieuwe oplossingen te bedenken hoe staal in de bouw kan worden toegepast. Voor zowel bedrijven als particulieren een totaal pakket aan innovatieve stalen bouwmaterialen en accessoires ontwikkelen en aanbieden. Met van start tot Finish de garantie op de beste kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. Loyaliteit en sportief zaken doen is hetgeen dat onze teams en haar relaties met elkaar verbindt.

ISO Certificering

Een uiting hiervan berust in onze ISO certificering. Met trots laten wij u dan ook weten dat Finish Profiles Group eind 2017 het NEN-EN-ISO 9001 certificaat heeft verkregen! Waarom is het ISO certificaat zo belangrijk? Wij als Finish Profiles Group staan al 40 jaar voor Service, Snelheid en Kwaliteit!

Om u als relatie van ons, deze waarden te kunnen garanderen, is het van belang dat wij met ons gehele team, volgens een kwaliteitssysteem binnen onze organisatie werken. Door het verkrijgen van het certificaat, is dit de bevestiging dat we daarin geslaagd zijn.

Duurzaam bouwen

Door te bouwen met staal draagt Finish Building bij aan het milieu. Omdat staal een duurzaam materiaal is kan het eindeloos herbruikt worden. Hierdoor worden er geen nieuwe grondstoffen verspild.

CO2 neutraal

De CO2 uitstoot moet rond 2030 met 35% verminderd zijn. Daarom is het belangrijk dat bij het bouwen van een loods, hal of garage kiest voor de duurzaamste optie.

Omdat staal een licht materiaal is, wordt er bij het vervoeren ervan minder CO2 uitgestoot. Wanneer u een loods, hal of garage laat bouwen, kiest u voor een duurzame manier van bouwen.

Finish Profiles Group

De Finish Profiles Group bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. Naast het leveren van zelfbouwloodsen produceert, levert en bouwt de Finish Profiles Group ook bouwmaterialen, bedrijfshallen en utiliteitsgebouwen. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service.

Waarom Finish Building?

Finish Building is dé specialist in het bouwen van loodsen, schuren, garages en hallen. Met Finish Building staat u garant voor de beste kwaliteit, snelle levering en natuurlijk persoonlijke service.

Dak- en wandbeplating

Uw dak of wand renoveren? Finish Profiles is al 40 jaar dé producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Kies ongeïsoleerde of geïsoleerde beplating met garanties tot wel 40 jaar!

Staalframe elementen

Duurzaam en efficiënt bouwen? Gebruik de staalprofielen van Finish Frame! Licht van gewicht en geschikt voor diverse doeleinden in de bouw. Bekijk de mogelijkheden op de website.

Bedrijfshuisvesting

Nieuwbouw-, verbouw- of gevelrenovatie projecten? Door jarenlange ervaring is Finish Projectbouw gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfs(verzamel)gebouwen.

Opslag- & werkruimte

Extra opslag-, stalling- of werkruimte nodig in Almere of Gemert? Garagebox.Direct biedt volledig geïsoleerde units met beveiliging en 24/7 toegang. Meer ruimte voor minder geld.

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina als u eventuele vragen heeft over onze constructie, vergunning of materiaal. Komt u er niet uit? Stel ons gerust een vraag via de chat of mail ons.

Ik wil graag een offerte aanvragen

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op of klik of de offerte knop hieronder.

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur