Home/Over ons

Over ons

Finish Building is een onderdeel van de Finish Profiles Group. We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te produceren. Hiermee produceren we zelfbouwloodsen en hallen en indien gewenst monteren we deze ook voor onze klanten. We onderscheiden ons door het gemakkelijke en snelle montage proces van de loods. Ook denken we graag mee in mogelijkheden en onderscheiden we ons met het totale pakket wat Finish Building biedt. Daarnaast vinden we persoonlijke service ontzettend belangrijk. Vandaar dat we voor iedere klant een vast aanspreekpunt hebben die altijd beschikbaar is voor persoonlijk advies en graag met u meedenkt.

Bij Finish Building wordt uw loods op maat ontworpen en kunt u kiezen voor een ongeïsoleerde of een geïsoleerde loods. Onze Finish Building loodsen kennen een maximale breedte tot 15 meter. U kunt kiezen of u het zelf wilt monteren of laten monteren door ons team. We maken gebruik van hoogwaardig staal en coatings van Tata Steel uit IJmuiden. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om snel en flexibel uw opdrachten uit te voeren. Neem een kijkje naar onze historie.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u mailen of bellen:

Veelgestelde vragen

0800 2091
info@finish-building.nl

Onze folder met productinformatie

Neem een kijkje in onze fabriek

Finish Building – Visie
Maak innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk voor mens en bedrijf. Zo wordt efficiënt en duurzaam bouwen met staal voor iedereen mogelijk.

Finish Building – Missie
Onderscheiden door continue nieuwe oplossingen te bedenken hoe staal in de bouw kan worden toegepast. Voor zowel bedrijven als particulieren een totaal pakket aan innovatieve stalen bouwmaterialen en accessoires ontwikkelen en aanbieden. Met van start tot Finish de garantie op de beste kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. Loyaliteit en sportief zaken doen is hetgeen dat onze teams en haar relaties met elkaar verbindt.

 

ISO Certificering

Een uiting hiervan berust in onze ISO certificering. Met trots laten wij u dan ook weten dat Finish Profiles Group eind 2017 het NEN-EN-ISO 9001 certificaat heeft verkregen! Waarom is het ISO certificaat zo belangrijk? Wij als Finish Profiles Group staan al meer dan 30 jaar voor Service, Snelheid en Kwaliteit

Om u als relatie van ons, deze waarden te kunnen garanderen, is het van belang dat wij met ons gehele team, volgens een kwaliteitssysteem binnen onze organisatie werken. Door het verkrijgen van het certificaat, is dit de bevestiging dat we daarin geslaagd zijn.

Certificaat Finish Profiles ISO 9001

Reviews van onze klanten

“Korte levertijd qua aanvraag, ik had al heel snel een offerte.”

“Prachtig, zeer tevreden’

“De offerte is goed doorgesproken tijdens het verkoopgesprek, zodat ik wist wat ik kreeg. “

“Eenmaal op de bouwplaats kwamen er twee grote vrachtwagens aanrijden. Alles zat hierop, inclusief voor gemonteerde frames.”

“Alles zat super verpakt en er was netjes een montagehandleiding bijgeleverd.”

“De montagehandleiding met bijbehorende tekeningen klopte perfect en wij zijn met behulp van wat vrienden de loods zelf gaan opbouwen.”

“Wat ons opviel is dat tijdens het opbouwen de koppelstukken direct vastzaten. Er was daardoor geen gevaar dat er een koppelstuk of een plaat naar beneden zou vallen. Al de platen waren namelijk voorgetapt met tapbouten. Dus zodra we de bouten erin draaiden konden we de plaat gewoon laten hangen. Doordat het allemaal voor gemonteerd was hadden we het frame dus ontzettend snel staan.”

“Dit opbouwproces liep snel en effectief, waren uiteindelijk binnen 5 dagen klaar.”

“Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen, van begin tot eind.

 

Ik wil graag een offerte aanvragen

Zou u graag een offerte willen ontvangen of een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op of klik of de offerte knop hieronder.

Tel: 0800 2091

Email: info@finish-building.nl

Offerte aanvragen