Home/Waarom Finish Building

Waarom Finish Building

Finish Building produceert alles in eigen huis, ontwerpt naar u specifieke wensen, monteert indien gewenst, kan u helpen bij uw vergunningsaanvraag en denkt graag met u mee. Indien u uw eigen loods wilt monteren kunnen we ook het materieel verzorgen.

We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om alles in eigen huis te maken. Hiermee produceren en bouwen wij loodsen, schuren en hallen van de hoogste kwaliteit. Wij hanteren een levertijd van 8 weken, de snelste van de markt. Kortom alles onder één dak.

Overzicht prijzen

Ons concept

Als u een offerte aanvraagt bij ons kunt u ervoor te kiezen om constructie tekeningen bijgaand te krijgen bij uw offerte aanvraag met de gewenste specificaties van uw aanvraag. Onze experts zullen contact met u opnemen om u wensen in kaart te krijgen en indien gewenst een afspraak te maken. U kunt onze fabriek en showmodellen bekijken. Ons tekenteam zal constructietekening afleveren die nodig zijn voor de vergunningsaanvraag. Binnen 8 weken leveren we de prefab constructie op de gewenste locatie en indien gewenst monteren we de loods.

Lees verder

Onze staalframe constructie

Wij streven ernaar om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk loodsen te bouwen. Hiervoor hebben we een loods bouw pakket ontwikkelt dat eenvoudig en snel te monteren is. Bij het bestellen van een loods wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding geleverd. Indien gewenst kan Finish Building ook de montage verzorgen.

Onze koudgewalste staal profielen en staalframe profielen worden in onze eigen fabriek geproduceerd. De elementen kunnen los of prefab geleverd worden. Door de mogelijkheid om prefab elementen te kunnen leveren op de bouw wordt de bouwtijd flink verkort. Het staal wordt gewalst uit een stalen coil met een gegalvaniseerde laag. Hierdoor blijft het staalprofiel altijd goed beschermd tegen weersinvloeden. In het gebruik van een dichte opbouw kan een frame langer dan 60 jaar mee.

Materialen & accessoires

Ons moederbedrijf Finish Profiles is al ruim 30 jaar dé Nederlandse producent voor hoogwaardige dak- en gevelbeplating. We maken gebruik van hoogwaardig staal én coatings van Tata Steel uit IJmuiden. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze eigen productielijnen zijn we in staat om snel en flexibel uw opdrachten uit te voeren.

U heeft de opties om uw wanden en dak te bekleden met sandwichpanelen, golfplaten, fels, rabat, damwandplaten, dakprofielen, dakpanplaten, wandprofielen, zetwerk op maat en in meerdere kleuren. Daarnaast ontvangt u een Finish Profiles garantiecertificaat op aanvraag met tot wel 30 jaar garantie op u materiaal.

De volgende dak- en wandbekleding is bij ons mogelijk: sandwichpanelen (geïsoleerd), rabat, fels, golfprofiel, wandprofiel en lichtplaten. Neem contact met ons op voor de kleur en garantie mogelijkheden.

Deuren

We maken alleen gebruik van top kwaliteit. Daarom hebben voor Hörmann gekozen als leverancier van onze sectionaaldeuren. Deze deur is vanuit de binnenkant door middel van een ketting handmatig te openen of met een handbediening indien gewenst. De sectionaaldeur wordt geleverd in meerdere standaard kleuren en formaten. Voor de loop deuren maken we gebruik van een geïsoleerde stalen MZ loopdeur, leverbaar in meerdere kleuren.

Goten

Het Finish gootpakket wordt gemaakt van gegalvaniseerd staal, dat vervolgens aan beide zijden is voorzien van een HPS200 Ultra ® of een Plastisol coating. Dit regenwater systeem onderscheidt zich met name door het design, de eenvoudige montage en de lange levensduur. Daarnaast is ook een aluminium bakgoot mogelijk indien gewenst.

Lichtplaten

Voor het bouwen van uw loods kunt u gebruik maken van onze Finish Lichtplaten. Bij het bouwen van uw loods is lichtinval erg belangrijk. U wilt optimaal genieten van het daglicht, daarom moet het lichtverlies beperkt zijn.

Lees verder

Vergunningsaanvraag

Als u van plan bent om een loods te bouwen of te slopen is het mogelijk dat u een vergunningsaanvraag in moet dienen. De vergunningsaanvraag is in dit scenario essentieel, omdat u een omgevingsvergunning nodig heeft. Wij helpen u graag om deze aanvraag van de vergunning succesvol en stapsgewijs te laten verlopen!

Lees verder

Finish Building® projecten waar we trosts op zijn

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina als u eventuele vragen heeft over onze constructie, vergunning of materiaal. Komt u er niet uit? Stel ons gerust een vraag via de chat of mail ons.

Veelgestelde vragen

Ik wil graag een offerte aanvragen

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op of klik of de offerte knop hieronder.

Offerte aanvragen

Heb je nog vragen?

Chat met ons Mail ons Bel ons

Finish Building®

Bekijk de mogelijkheden
Zelfbouwpakketten bevatten:
  • Dak- en wandbeplating
  • Al het zetwerk (hoekstukken nokstukken en windveren)
  • Goten + hemelwaterafvoer
  • Geïsoleerde overheaddeur
  • Loopdeur
  • Berekeningen en tekeningen