Prefab loods

Bouw een prefab loods van Finish Building

Bouw uw droomloods

Een prefab loods van Finish Building is eigenlijk een zelfbouwpakket. Deze zijn bedacht met het idee om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods te bouwen. Eenvoudig en snel te monteren tegen een goede prijs. En met de hoogste kwaliteit.

Prefab loods bouwen

U kunt kiezen voor ons standaard bouwpakket. Maar u kunt ook uw loods geheel naar wens samenstellen met behulp van onze 3D-configurator. Doordat u zelf de afmetingen, beplating en zetwerk bepaalt zijn de mogelijkheden eindeloos.

Eigen productie

Doordat wij alles zelf produceren in onze fabriek in Purmerend produceren zelf al onze materialen, zodat wij u de beste kwaliteit en de scherpste prijs kunnen geven.

Benieuwd naar een prijsindicatie van uw prefab loods? Klik dan hieronder op de link!

–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen

Prefab loods Finish Building

Prijs van een prefab loods

De kosten van een prefab loods variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen, de keuze voor dak- en wandbeplating, de dikte van de isolatie en de kleuren. In ons kostenoverzicht ziet u een indicatie van de prijs van een loods. Bij Finish Building heeft u de mogelijkheid om uw loods volledig naar wens samen te stellen. Benieuwd welke keuze u moet maken t.a.v. wel of niet isoleren van een loods? Bekijk onze pagina: loods isoleren, wat moet ik weten.

Prefab loods zelf bouwen

Al onze loodsen zijn snel en zelf te monteren. Hiermee bespaart u montagekosten. Met onze gedetailleerde handleiding ondersteunen we u bij de bouw van uw loods. En heeft u materieel nodig? Dit kunt bij ons inhuren. Bouwt u liever niet zelf? Bij Finish Building hebben wij een team beschikbaar. Zij regelen de bouw van uw loods.

Komt u er niet uit of heeft vragen? Kijk dan bij veelgestelde vragen of lees meer over de 5 voordelen van investeringen in een prefab loods. Liever direct contact? Bel ons bouwteam op:

Tel: 0299-451265
Email: info@finish-building.nl

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur