5 voordelen van investeringen in een prefab loods

Het bouwen van een prefab loods wordt steeds populairder als oplossing voor opslag- en/of werkruimte. Finish Building zelfbouwloodsen zijn voorgefabriceerde stalen frames, geassembleerd in de productie tot modules. Snel bouwen is hierdoor mogelijk, omdat u op de bouwplaats alleen nog de modules aan elkaar moet bevestigen.

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve, voordelige, functionele en snelle bouwoplossing dan is een prefab loods de oplossing. Hieronder vindt u 5 voordelen van het investeren in een prefab loods.

1. Snelle constructie en montage

Misschien wel het grootste voordeel van het investeren in een prefab loods is dat het bouwen op de bouwplaats van de constructie sneller verloopt dan bij traditionele bouwmethodes. In de fabriek worden uit coils C-profielen gewalst. Deze C-profielen worden meteen in de fabriek aan elkaar gezet tot modules. Deze modules zijn allemaal genummerd. In de modules is rekening gehouden met doorvoeren, de positie van ramen en deuren. Op de bouwplaats zet u de modules aan elkaar. Dit zorgt voor een efficiënte en snellere werkwijze. Hierdoor bouwt u een loods van 50m2 in 3 werkdagen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

2. Kostenbesparend

Finish Building loodsen worden op maat gemaakt. U kunt uw loods ontwerpen met onze configurator, geheel op maat. Daarna gaan we in een persoonlijk gesprek na of dit de loods is die u wilt bouwen. Als dit zo is, dan wordt uw loods in onze fabriek op maat geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat we nauwkeurig produceren, weinig tot geen afval. We controleren direct alle onderdelen, zodat u op de bouwplaats de juiste modules ontvangt. En prefabriceren de modules direct. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal arbeidsuren. Op de bouwplaats ontvangt u het zogenaamde loods bouwpakket

3. Flexibiliteit in ontwerp

Prefab loodsen zijn in verschillende breedte maten, lengte maten en hoogte maten verkrijgbaar. Daarnaast bepaalt u zelf of en waar u deuren en ramen in uw loods wilt plaatsen. U past de loods aan helemaal naar uw specifieke wensen. Of u nu van de loods een kantoorruimte, opslag, magazijn of productieruimte wilt maken. In een Finish Building loods is dit allemaal mogelijk.

voordelen prefab loods groen bouwen

4. Onderhoudsarm

Een voordeel van een prefab loods is dat deze onderhoudsarm zijn. Finish Building loodsen zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat zij lang meegaan. De onderhoudskosten zijn minimaal en bestand tegen de elementen zoals wind, zon en water. Af en toe de loods, als u dit wilt schoonmaken, met Finish Building schoonmaakmiddel is voldoende.

5. Prefab kan hergebruikt worden

Tot slot nog een belangrijk voordeel voor de keuze van een Finish Building prefab loods. Tijdens het ontwerp en ontwikkelingsproces van onze loodsen hebben we rekening gehouden met het demonteren van de loods. Het staalframe demonteren is eenvoudig.

Tot slot de voordelen van een prefab loods 

De aanschaf van een prefab loods of ook wel prefab garage kent veel voordelen. Daarnaast zijn de toepassingsmogelijkheden van deze loodsen groot. Wilt u een loods bouwen en benieuwd naar de prijs?

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur