Home/Klantenservice

Klantenservice

Onderstaand kunt u onze contact gegevens vinden. Neem gerust contact met ons op!

Van IJsendijkstraat 383
1442 LB Purmerend
BTW nr: NL807322428B01
KVK: 36053467

Tel: 0800 2091
Mail: info@finish-building.nl

Onze kernwaarden zijn kwaliteit, snelheid en persoonlijke service, dit geldt uiteraard ook voor onze klantenservice. Dit proberen wij op alle mogelijke fronten na te streven. Onze missie & visie luiden daarom ook als volgt:

VISIE
Maak innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk voor mens en bedrijf. Zo wordt efficiënt en duurzaam bouwen met staal voor iedereen mogelijk.

MISSIE
Onderscheiden door continue nieuwe oplossingen te bedenken hoe staal in de bouw kan worden toegepast. Voor zowel bedrijven als particulieren een totaal pakket aan innovatieve stalen bouwmaterialen en accessoires ontwikkelen en aanbieden. Met van start tot finish de garantie op de beste kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. En loyaliteit en sportief zaken doen het team en haar relaties met elkaar verbindt.

Veelgestelde vragen

Van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur. Daarbuiten is het ook mogelijk om langs te komen, maar maak hiervoor een afspraak met Lars via tel: 0800 2091 of email info@finish-building.nl.

We zijn erg trots op het feit dat we alles zelf produceren hier in Purmerend en al ruim 35 jaar ervaring hebben in deze branche. Dit zorgt ervoor dat we gegarandeerd topkwaliteit en een goede klantenservice kunnen afleveren bij elke klant.

We ontwerpen elke loods op maat en met alle wensen van de klant. Hierdoor kunnen de levertijden verschillen. De gemiddelde levertijd voor een loods bedraagt 8 tot 10 weken.

We leveren onze loodsen wereldwijd. Voor informatie over welke landen kunt u contact opnemen met Lars, hij helpt u graag verder.

Er zit geen limiet aan de lengte van de Finish Building loodsen.

Onze loodsen hebben een maximale breedte van tot en met 15 meter.

U kunt al een Finish Building loods bestellen vanaf 2,00 meter/2000 mm tot en met 6,00 meter/6000 mm goothoogte. Oplopend per 250 mm / 25 cm.

Een uiting hiervan berust in onze ISO certificering. Met trots laten wij u dan ook weten dat Finish Building eind 2017 het NEN-EN-ISO 9001 certificaat heeft verkregen! Waarom is het ISO certificaat zo belangrijk? Wij als Finish Building staan al meer dan 30 jaar voor Service, Snelheid en Kwaliteit

Montage & Levering

Om de zelfbouw van onze loodsen te vereenvoudigen maken wij van lange stalen stroken in de fabriek stalen frames. Deze stalen frames worden wanneer u hiervoor kiest voor gemonteerd en op de bouwlocatie afgeleverd.

Vanwege het transport over de openbare weg en het gemak bij het opbouwen van het frame heeft dit bepaalde maximale afmetingen. Dit betekend dat de staalframe elementen veelal niet breder zijn dan 3 meter en niet hoger dan 6 meter.

Overheaddeuren in de kopgevels worden in de hoogte en breedte mogelijk beperkt door de hoogte van het dak en de gekozen dakhelling. Overhead deuren in de zijgevels worden in de hoogte beperkt door de gekozen goothoogte. De overheaddeuren dienen een halve meter lager te zijn dan de gekozen goothoogte.

Bij het bestellen van een loods wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd. Indien gewenst kunnen wij de montage van de Finish Building loods voor u verzorgen. Selecteer dit in de offerte aanvraag of neem contact met ons op.

Afhankelijk van de bereikbaarheid van de bouwlocatie wordt de constructie geleverd in één of meerdere vrachten. Wanneer er wordt vastgesteld dat de loods niet voorgemonteerd kan worden geleverd zal de constructie los (stickform) worden geleverd.

U kunt hiervoor onze uitgebreide handleiding opvragen. Ook staat ons team altijd voor u klaar voor hulp en advies. U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken op: 0800 2091 of via info@finish-building.nl.

De bouwtijd is geheel afhankelijk van de grootte van de hal. Daarnaast spelen de hoogte, het aantal onderdelen en de bouwlocatie ook een rol. Wij streven ernaar om een hal van circa 50 m² binnen 3 werkdagen op te bouwen en een hal van circa 100 m² binnen 5 werkdagen.

Indien u zelf wilt monteren kan Finish Building ook het materieel verzorgen zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Geef dit aan bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte of neem contact op met Lars Bakker voor de mogelijkheden.

Hörmann sectienonaaldeur SPY F42 Stucco / Micrograin, lamellen 625/750 mm hoog / handbediend.

Finish Building loodsen worden volledig afgewerkt met al het benodigde zetwerk wat we zelf produceren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en garantie garanderen.

Er kan op stelconplaten worden gebouwd of op een rechte betonvloer, andere opties zijn ook mogelijk maar moeten in overleg met ons constructie team. Neem hiervoor contact op met Lars Bakker.

Wanneer uw aanvraag bij een van onze collega’s binnen komt zullen wij via google maps de bereikbaarheid van de bouwlocatie bepalen. Wanneer u weet dat dat de werkelijkheid afwijkt van wat wij via het internet kunnen bepalen verzoeken wij u om dit tijdig door te geven. Let hierbij vooral op voor smalle wegen, krappe bochten en lage doorrijhoogte voor (vracht)verkeer.

Dit is zeker mogelijk. Er moet dan wel rekening worden gehouden met het te gebruiken profiel, geef dit dan ook aan bij de aanvraag of overleg even met Lars.

Dak- en wandmaterialen

Ongeïsoleerd betekend dat de loods geen isolatie waarde krijgt toegekend.
Bij een geïsoleerde loods vanaf 40 mm dikte heeft de loods al een RC-Waarde van 1,80 m2K/W.

De frames zijn gemaakt van verzinkt Sendzimir staal en de dak- en wandpanelen zijn allen bewerkt met een coating van HPS200 Ultra © of Polyester coating. Wij produceren zelf al onze materialen waardoor we de beste kwaliteit en garantie kunnen garanderen.

40 mm              1,80 m2K/W
60 mm              2,60 m2K/W
80 mm              3,60 m2K/W
100 mm            4,55 m2K/W

Polyester coating is aan één zijde voorzien van een laagdikte van ca. 25 µm.
Garantie van 10 jaar op een wandtoepassing (> 10km uit de kust). Colorcoat HPS200 Ultra® is aan één zijde voorzien van een laagdikte van ca. 200 µm. Confidex® Garantie tot 40 jaar.

Bij ongeïsoleerde loodsen kan er sprake zijn van condensvorming. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een van onze eigen dakprofielen met anticondensvilt te gebruiken.