Home/Klantenservice

Klantenservice

De kernwaarden van Finish Building zijn kwaliteit, snelheid en persoonlijke service, dit geldt uiteraard ook voor onze klantenservice. Dit proberen wij op alle mogelijke fronten na te streven. Onze missie & visie luiden daarom ook als volgt:

VISIE
Maak innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk voor mens en bedrijf. Zo wordt efficiënt en duurzaam bouwen met staal voor iedereen mogelijk.

MISSIE
Onderscheiden door continue nieuwe oplossingen te bedenken hoe staal in de bouw kan worden toegepast. Voor zowel bedrijven als particulieren een totaal pakket aan innovatieve stalen bouwmaterialen en accessoires ontwikkelen en aanbieden. Met van start tot finish de garantie op de beste kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service. En loyaliteit en sportief zaken doen het team en haar relaties met elkaar verbindt.

 

Contactgegevens klantenservice

Van IJsendijkstraat 383
1442 LB Purmerend
BTW nr: NL807322428B01
KVK: 36053467
Tel: 0800 2090
Mail: info@finish-building.nl

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van ons kantoor en de showroom?
Van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur. Daarbuiten is het ook mogelijk om langs te komen, maar maak hiervoor een afspraak met Lars via tel: 0800 2090 of email info@finish-building.nl.

Produceert Finish Building alles zelf?
We zijn erg trots op het feit dat we alles zelf produceren hier in Purmerend en al ruim 35 jaar ervaring hebben in deze branche. Dit zorgt ervoor dat we gegarandeerd topkwaliteit en een goede klantenservice kunnen afleveren bij elke klant.

Wat is de gemiddelde levertijd van onze loodsen?
We ontwerpen elke loods op maat en met alle wensen van de klant. Hierdoor kunnen de levertijden verschillen. De gemiddelde levertijd voor een loods bedraagt 8 tot 10 weken.

Leveren wij ook buiten Nederland?
We leveren onze loodsen wereldwijd. Voor informatie over welke landen kunt u contact opnemen met Lars, hij helpt u graag verder.

Tot welke lengte kunt u een loods bestellen?
Er zit geen limiet aan de lengte van de Finish Building loodsen.

Tot welke breedte kunt u een loods bestellen?
Type-A systeem 3 meter tot en met 10 meter breedte.
Type-B systeem 10 meter tot en met 15 meter breedte.

Tot welke goot hoogte kunt een loods bestellen?
U kunt al een Finish Building loods bestellen vanaf 2,00 meter/2000 mm tot en met 6,00 meter/6000 mm goothoogte. Oplopend per 250 mm / 25 cm.

Is Finish Building ISO gecertificeerd?
Een uiting hiervan berust in onze ISO certificering. Met trots laten wij u dan ook weten dat Finish Building eind 2017 het NEN-EN-ISO 9001 certificaat heeft verkregen! Waarom is het ISO certificaat zo belangrijk? Wij als Finish Building staan al meer dan 30 jaar voor Service, Snelheid en Kwaliteit

  

Montage & Levering

Wilt u de montage uitbesteden?
Bij het bestellen van een loods wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd. Indien gewenst kunnen wij de montage van de Finish Building loods voor u verzorgen. Selecteer dit in de offerte aanvraag of neem contact met onze klantenservice op.

Wat moet ik doen als ik hulp nodig heb bij het opbouwen van de zelfbouwloods?
U kunt hiervoor onze uitgebreide handleiding opvragen. Ook staat ons team altijd voor u klaar voor hulp en advies. U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken op: 0800 2090 of via info@finish-building.nl.

Wat is de gemiddelde bouwtijd van een Finish Building loods?
De bouwtijd is geheel afhankelijk van de grootte van de hal. Daarnaast spelen de hoogte, het aantal onderdelen en de bouwlocatie ook een rol. Wij streven ernaar om een hal van circa 50 m² binnen 3 werkdagen op te bouwen en een hal van circa 100 m²binnen 5 werkdagen.

Heeft u materieel nodig?
Indien u zelf wilt monteren kan Finish Building ook het materieel verzorgen zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Geef dit aan bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte of neem contact op met Lars Bakker voor de mogelijkheden.

Wat voor type deur zit erin?
Hörmann sectienonaaldeur SPY F42 Stucco / Micrograin, lamellen 625/750 mm hoog / handbediend.

Hoe worden onze loodsen afgewerkt?
Finish Building loodsen worden volledig afgewerkt met al het benodigde zetwerk wat we zelf produceren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en garantie garanderen.

Kunnen er zonnepanelen bevestigd worden op onze loodsen?
Dit is zeker mogelijk. Er moet dan wel rekening worden gehouden met het te gebruiken profiel, geef dit dan ook aan bij de aanvraag of overleg even met Lars.

 

Dak- en wandmaterialen

Verschil tussen geïsoleerd en ongeïsoleerd?
Ongeïsoleerd betekend dat de loods geen isolatie waarde krijgt toegekend.
Bij een geïsoleerde loods vanaf 40 mm dikte heeft de loods al een RC-Waarde van 1,80 m2K/W.

Wat doen wij betreft de corrosiebescherming?
De frames zijn gemaakt van verzinkt Sendzimir staal en de dak- en wandpanelen zijn allen bewerkt met een coating van HPS200 Ultra © of Polyester coating. Wij produceren zelf al onze materialen waardoor we de beste kwaliteit en garantie kunnen garanderen.

Wat zijn de RC-waarden geïsoleerd paneel?
40 mm              1,80 m2K/W
60 mm              2,60 m2K/W
80 mm              3,60 m2K/W
100 mm            4,55 m2K/W

Verschil tussen polyester coating en HPS200 coating?
Polyester coating is aan één zijde voorzien van een laagdikte van ca. 25 µm.
Garantie van 10 jaar op een wandtoepassing (> 10km uit de kust). Colorcoat HPS200 Ultra® is aan één zijde voorzien van een laagdikte van ca. 200 µm. Confidex® Garantie tot 40 jaar.

Wat kan ik doen om condens te voorkomen?
Bij ongeïsoleerde loodsen kan er sprake zijn van condensvorming. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een van onze eigen dakprofielen met anticondensvilt te gebruiken.

Staat u vraag er niet bij? Neem gerust op met onze klantenservice die u graag zullen helpen.

Tel: 0800 2090
Mail: info@finish-building.nl