Home/Staalconstructie loods

Staalconstructie loods

Op zoek naar de gemakkelijkste te monteren staalconstructie loods? Bij Finish Building werken we met ons zelfontwikkelde staalconstructie systeem wat ontworpen is voor een snelle montage en de hoogste kwaliteit. Daarnaast produceren we met onze eigen fabriek de frames, de wand- en gevel bekleding en het zetwerk. Hiermee controleren we de kosten in het gehele proces, zonder ‘middelman’ kunnen we deze besparingen doorgeven aan onze klanten. Met ruim 35 jaar ervaring in de markt hebben we een hoop expertise en ervaring waarmee we onze klanten op maat kunnen helpen. Kunnen wij ook u helpen? Neem contact met ons op.

Meer informatie over de Finish Building staalconstructie loods:

–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
Foto’s van eindresultaat

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en het bekijken van onze loodsen en fabriek. Dit is geheel vrijblijvend en is ook mogelijk in het weekend. Dus schroom niet en maak gerust een afspraak via de onderstaande contactgegevens. Heeft uw vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen
Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

Finish Frame stalen constructie Staal constructiePrefab loods Finish Building 1 Lichtplaat Finish Building loods Prefab loods Finish Building