Finish Profiles

Dé nummer 1 in dak- en wandbeplating

Finish Profiles Group

Finish Profiles en Finish Building zijn onderdeel van de Finish Profiles Group. De Finish Profiles Group uit Purmerend bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. De diverse Finish Profiles bedrijven ontwikkelen, produceren en leveren een groot gamma aan stalen dak- en wandprofielen vanuit diverse vestigingen wereldwijd. Naast het leveren van bouwmaterialen produceert, levert en bouwt Finish Profiles Group ook zelfbouwloodsen, bedrijfshallen en utilteitsgebouwen. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service.

Finish Profiles maakt gebruik van hoogwaardig staal én coatings van Tata Steel uit IJmuiden. Denk hierbij aan de HPS200 Ultra® coating. Deze coating is de beste kwaliteit die de markt te bieden heeft. En dat ziet u terug in onze garantievoorwaarden. Huisleverancier Tata Steel biedt meer dan 30 jaar garantie op deze producten. Natuurlijk bieden wij onze producten ook met een polyester coating aan. Waar u ook voor kiest. Wij zijn uw betrouwbare partner. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om snel en flexibel uw opdrachten uit te voeren.

Ook vinden we persoonlijke service ontzettend belangrijk. Vandaar dat we voor iedere klant een vast aanspreekpunt hebben.  Die altijd beschikbaar is voor persoonlijk advies. En graag met u meedenkt.

Bezoek onze Finish Profiles website!

Finish Building levert modulair samengestelde loodsen. Loodsen die u zelf kunt bouwen, de zogenaamde zelfbouwloodsen. Of u laat uw loods door het team  van Finish Building bouwen. Beide is mogelijk. Als u benieuwd bent naar ons assortiment standaard loodsen, zie dan onze assortimentspagina. Stelt u liever uw loods op maat samen? Ga dan naar de 3D generator om zelf uw loods samen te stellen.

Loodsen

Finish Building is dé specialist in het bouwen van loodsen, schuren, garages en hallen. Met Finish Building krijgt u de beste kwaliteit. Snelle levering. En natuurlijk persoonlijke service.

Dak- en wandbeplating

Uw dak of wand renoveren? Finish Profiles is al 40 jaar dé producent van dak- en gevelbeplating. Kies ongeisoleerde of geïsoleerde beplating. Met garanties tot wel 40 jaar!

Staalframe elementen

Duurzaam en efficiënt bouwen? Gebruik de staalprofielen van Finish Frame! Licht van gewicht. Geschikt voor diverse doeleinden in de bouw. Bekijk de mogelijkheden op de website.

Bedrijfshuisvesting

Nieuwbouw-, verbouw- of gevelrenovatie projecten? Door jarenlange ervaring is Finish Projectbouw gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfs(verzamel)gebouwen.

Opslag- & werkruimte

Extra opslag-, stalling- of werkruimte nodig in Almere of Gemert? Garagebox.Direct biedt volledig geïsoleerde units met beveiliging en 24/7 toegang. Meer ruimte voor minder geld.

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur