Hoe Finish Building u kwaliteit kan bieden

De Finish Building kwaliteit

Finish Building produceert en levert zelfbouwloodsen. Geisoleerde loodsen en ongeisoleerde loodsen. In Purmerend hebben wij ons kantoor en productie locatie. Zo houden we de Finish Building kwaliteit hoog. We bouwen loodsen voor particulieren en MKB. Kiest u voor Finish Building? Dan kiest u voor de ideale oplossing van extra opslag- en werkruimte.

In onderstaande video vertelt Chris van der Vossen, eigenaar van de Finish Profiles Group, over de kwaliteit van onze loodsen.

Kwaliteit

Finish Building is onderdeel van de Finish Profiles Group. Al meer dan 40 jaar innovatief in staal. Elke keer zoeken wij naar nieuwe oplossingen om met staal te bouwen. De coils komen uitsluitend van TATA Steel IJmuiden. Hiervan worden hoogwaardige stalen bouwmaterialen en accessoires geproduceert. Het team van Finish Building deelt graag zijn kennis van bouwen met staal. De NEN-EN-ISO 9001 is hier de bevestiging van.

Light frame steel

De wand- en dakplaten worden gemonteerd op een stalen frame van Finish. Dit stalen frame bestaat uit aan elkaar gemonteerde koudgewalste C-profielen. De frames die Finish Building gebruikt zijn light steel frames. Deze frames zijn licht in gewicht en gegalvaniseerd. Door het lichte gewicht is het zeer goed toepasbaar op lichte ondergrond constructies. Daarnaast zorgt het lichte gewicht van de prefab stalen modules dat u snel en gemakkelijk bouwt.

Zelf bouwen of laten bouwen

De Finish Building loodsen kunt u zelf bouwen. Bij de levering van uw loods, ontvangt u een handleiding. Een montagehandleiding. Hierin staat stap voor stap hoe u uw loods in elkaar zet. Bouwt u liever niet zelf? Dat is ook geen probleem. Finish Building heeft een bouwteam dat de loods voor bouwt.  Bij de levering van uw loods, vindt u informatie over het garantiecertificaat. U vraagt via www.finish-profiles.nl dit garantiecertificaat aan. Hierdoor krijgt u tot 30 jaar fabrieksgarantie van TATA Steel.

Persoonlijke service

In Purmerend hebben wij een showroom. In onze showroom vindt u een complete demo loods als voorbeeld. En natuurlijk alle voorbeelden van de soorten dak- en wandbeplatingen. Maak een afspraak en kom langs. Zodat wij direct uw wensen kunnen vertalen in een offerte op maat. Wilt u een nieuwe loods bouwen? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres.

Telefoonnummer 0299-451265

E-mail info@finish-building.nl

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur