Home/Blog/Hoe Finish Building u kwaliteit kan bieden
Hoe Finish Building u kwaliteit kan bieden

Hoe Finish Building u kwaliteit kan bieden

Finish Building produceert en levert zelfbouwloodsen. U heeft de keuze uit geïsoleerde en niet geïsoleerde loods. De loodsen zijn zowel voor particulieren als het MKB de ideale oplossing voor extra opslag- en werkruimte.

In onderstaande video verteld Chris, eigenaar van de Finish Profiles Group, over de kwaliteit van onze loodsen.

Kwaliteit

Al meer dan 35 jaar onderscheidt Finish Profiles Group zich door continue nieuwe oplossingen te bedenken hoe staal kan worden toegepast in de bouw. De coils komen uitsluitend van TATA Steel IJmuiden. Hiervan worden hoogwaardige stalen bouwmaterialen en accessoires vervaardigd. Ons deskundige personeel staat garant voor een constante kwaliteit. De NEN-EN-ISO 9001 is hier de bevestiging van!

Alle producten zijn voorzien van een TATA HPS plastisol. Deze coating is goed voor 30 jaar garantie.

Light frame steel

De wand- en dakplaten worden gemonteerd op een stalen frame van Finish. Deze frames zijn geproduceerd uit studs en worden daarna in elkaar gezet. Finish Building maakt gebruik van light steel frames. Deze frames zijn licht in gewicht en gegalvaniseerd. Wegens het lichte gewicht is het zeer goed toepasbaar op lichte ondergrond constructies.

Alle leveringen van Finish Building worden voorzien van een uitgebreide montage handleiding. Daarnaast zit er een aanvraag tot garantiecertificaat bij. Als u op www.finish-profiles.nl dit garantiecertificaat aanvraagt dan krijgt u tot 30 jaar fabrieksgarantie van TATA Steel.

Persoonlijke service

Bij Finish Building kan u ervoor kiezen om een constructietekening te ontvangen bij uw offerte. Daarnaast zullen onze experts contact met u opnemen. Zodoende worden uw wensen in kaart gebracht. Indien gewenst kan u een afspraak maken om op ons hoofdkantoor langs te komen. Onze verkoopadviseurs zijn bereid alle mogelijkheden met u door te nemen. Bovendien kunt u onze fabriek en showmodellen bezichtigen.

Kortom, Finish Building staat voor een snelle levering, makkelijke montage en een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Dat sluit aan op het persoonlijke DNA van Finish Building; snelheid, service, kwaliteit en vriendelijkheid.

Wanneer u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met ons deskundige personeel.
U kunt ons bereiken via email en telefoon.

Telefoonnummer 0800 2091

E-mail info@finish-building.nl