Home/Overkappingen

Overkappingen

Bent u opzoek naar diverse mogelijkheden voor overkappingen of bent u geïnteresseerd in een loods, hal of garage? Zoekt u een ruimte om fietsen droog te zetten, uw BBQ in kwijt te kunnen of gereedschap te stallen? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres! Met 30 jaar ervaring in de bouwbranche leveren wij maatwerk en advies op het hoogste niveau. Niet alleen vindt u bij ons verschillende maten en kleuren, wij bieden ook diverse isolatiewaardes. Als klap op de vuurpijl kunnen wij vanwege onze eigen productie binnen 8 weken leveren.

Bij Finish Building wordt uw loods op maat ontworpen en kunt u kiezen voor een niet geïsoleerde of een geïsoleerde loods. Onze Finish Building loodsen kennen een maximale breedte tot 15 meter. Ook het materieel kan bij ons gehuurd worden, zoals heftrucks, hoogwerkers, verreiders en torenkranen. Indien gewenst kan het Finish Building montage team de loods voor u komen monteren.

Mocht u besluiten de garage zelf te gaan bouwen dan laat Finish Building u uiteraard niet aan uw lot over. Bij het leveren van de garage ontvangt u onder andere een uitgebreide montagehandleiding. Deze loopt stap voor stap het opbouwproces met u door en biedt inzicht en houvast tijdens de bouw. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de nodige apparatuur en machines bij ons te huren gedurende de bouwperiode. Mocht het om wat voor reden niet lukken en u heeft vragen tijdens de opbouw van de garage dan staat Finish Building ook altijd voor u klaar. 

Bekijk voor een indicatie onze verkorte montagehandleiding

Klik hier onderstaand om meer te weten te komen over:
–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
– Onze referenties en aanbevelingen

 

Wij begrijpen dat het uitzoeken van een garage niet altijd even gemakkelijk is. Het Finish Building team staat daarom graag voor u klaar! U kunt ons bereiken via de chatfunctie of kunt uw contactgegevens bij ons achterlaten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast nodigen wij u graag uit voor een kop koffie om verschillende ideeën en mogelijkheden te bespreken. 

 

Het adres voor een bedrijfshal bouwen
Elke loods, schuur, garage of hal is uniek, alles wordt op maat ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek. U kunt kiezen uit diverse opties in maten, beplating, kleur en isolatie die u met ons team kan samenstellen. Ondanks deze service zijn we qua prijs en kwaliteit de beste in materialen zelf produceren, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Dit alles maakt Finish Building het adres om uw nieuwe loods te bouwen. Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en het bekijken van onze loodsen. Dit is geheel vrijblijvend en is ook mogelijk in het weekend. Dus schroom niet en maak gerust een afspraak via de onderstaande contactgegevens.

Heeft uw vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice:
Veelgestelde vragen
Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

 

Finish Building niet geïsoleerd grijs Finish Building niet geïsoleerd deur Finish Building niet geïsoleerd goot Finish Building geïsoleerd grijs Finish Building geïsoleerd goot Finish Building geïsoleerd deurde markt. Dit is resulteert in het feit dat wij al onze