Home/Vergunningsaanvraag

Vergunningsaanvraag

Als u van plan bent om een loods te bouwen of te slopen is het mogelijk dat u een vergunningsaanvraag in moet dienen. De vergunningsaanvraag is in dit scenario essentieel, omdat u een omgevingsvergunning nodig heeft. Wij helpen u graag om deze aanvraag van de vergunning succesvol en stapsgewijs te laten verlopen!

Het is niet eenvoudig om een vergunningsaanvraag in te dienen, omdat er veel verschillende aspecten bij komen kijken. Zo moet er rekening worden gehouden met onder andere: de bouwlocatie, de bouw- en/of sloopwerkzaamheden, regels van de ruimtelijke ordening, het aanleggen of veranderen van een uitrit, brandveilig gebruik en het kappen van bomen. Wij van Finish Building streven ernaar om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en daarom vinden wij het van belang dat u hulp krijgt bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Hieronder hebben wij daarom een stappenplan opgesteld om u te helpen bij het aanvragen van een vergunning:

Stappenplan omgevingsvergunning aanvraag:

  1. Ga naar website: www.omgevingsloket.nl
  2. Klik op: ‘Ik ben een particulier en wil …’ .
  3. Klik vervolgens op de button: ‘Aanvraag/melding >’ .
  4. U wordt doorverwezen naar het inlogscherm bij Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties, hierbij dient u in te loggen met uw DigiD.
  5. Nadat u heeft ingelogd met uw DigiD, kunt u uw aanvraag aanmaken. Het omgevingsloket zal u verder begeleiden met de aanvraag van uw omgevingsvergunning. Volg de stappen die het omgevingsloket weergeeft en zo kunt u uw aanvraag indienen.
  6. In geval van problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Finish Building, zij zullen u verder helpen.

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen.

Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

Vergunningsaanvraag Finish Building