Een hal bouwen van Finish Building, de ideale opslag- en werkruimte

Dé oplossing als u snel en voordelig wilt bouwen. Zelf uw bedrijfshal bouwen is mogelijk. Uitbesteden aan het bouwteam van Finish Building kan natuurlijk ook. Bij ons heeft een ruime keuze uit wand- en dakbeplating typen. Daarnaast uit meer dan 20 RAL kleuren. U kunt kiezen voor een geïsoleerde of een ongeïsoleerde hal. Door het unieke bouwpakket is de montage makkelijk.

De ideale hal bouwen door eigen productie

Met 40 jaar ervaring in staalbouw, produceren en verkopen wij hallen van staal. We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om alles in eigen huis te maken. Hiermee ontwerpen en produceren wij bedrijfshallen naar uw wensen. Wij maken gebruik van gegalvaniseerd staal. Dit staal is sterker, roestbestendig en heeft een lange levensduur. Klanten krijgen 30 jaar garantie op hun hal. Al onze staalproducten bestaan uit meer dan 90% gerecycled staal. De frames zijn geschikt voor hergebruik en dragen zo bij aan een circulaire economie. Door het lichte gewicht is de bedrijfshal in vele gevallen te plaatsen op stelcon platen of bestaande betonvloeren. 

Kiezen voor ongeisoleerde of geisoleerde bedrijfshal?

Alleen op zoek naar opslagruimte? Dan is een ongeisoleerde hal de juiste keuze.

Comfortabel werken en ook nog opslagruimte nodig? Dan kunt u een geïsoleerde bedrijfshal bouwen. Met keuze uit verschillende isolatiediktes is er altijd een oplossing die past.

Finish Building hal bouwen unieke eigenschappen

De acht unieke eigenschappen van een hal bouwen

1. 30 jaar garantie
2. Snelle levering
3. Gemakkelijke montage
4. Licht in gewicht
5. Diverse afwerkingen
6. CO2-neutraal
7. Uitgebreide montagehandleiding
8. Op maat gemaakt

Vergunningaanvraag

Wilt u een hal bouwen? Vraag 1 is of u een vergunning nodig heeft. De overheid stelt regels aan bouwen. Wij horen vaak van onze klanten dat deze niet altijd even duidelijk zijn. Daarom helpt het Finish Building team u. Zo zorgen we er samen voor dat de aanvraag succesvol en stapsgewijs verloopt. U leest er alles over op onze pagina vergunningvrij bouwen.

Finish Building hal bouwen zelf bouw

Zelf bouwen of laten bouwen?

Onze hallen zijn zo ontwikkeld, zodat uw hal bouwen eenvoudig en snel is gerealiseerd. Het Finish Building bouwpakket wordt geleverd met een uitgebreide montagehandleiding. De bouwtijd van een hal van 50 m2 is 3 dagen. Een bedrijfshal van 100 m2 bouwt u in 5 dagen.

Bouwt u liever niet zelf? Schakel dan het Finish Building bouwteam in.

Finish Building is de Nr. 1 in hallen, loodsen, schuren en garages. In Nederland en België de snelste in de markt met de scherpste prijs.

Een hal bouwen met een plat dak?

We geven advies over het beste dak voor u. Een hal bouwen met een plat dak behoort ook tot de mogelijkheden. Onze eigen adviseurs bespreken met u de mogelijkheden. De technische oplossingen voor uw bouwobject. Lees meer over hallen met platte daken via de button.

Op de hoogte blijven van de loodsen die Finish Building bouwt? Volg onze facebook pagina.

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur