Home/Loods laten bouwen

Loods laten bouwen

Wilt u een loods laten bouwen? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres. Wij streven ernaar om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk loodsen te bouwen. Hiervoor hebben we een loods bouw pakket ontwikkelt dat eenvoudig en snel te monteren is. Bij het bestellen van een loods wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd. Desgewenst kunnen wij de montage van de Finish Building loods voor u verzorgen.

Zodra u het bouwpakket binnen heeft gekregen bedraagt de gemiddelde bouwtijd voor een loods van 50m2 is ongeveer 3 werkdagen. loodsen tot een oppervlakte van 100m2 bouwt u binnen 5 dagen. Indien u dat wenst verzorgen wij de complete montage van de Finish Building loods voor u.

Het bouwpakket is verdeelt in de opbouw van het frame en het monteren van de bijgeleverde dak- en wandpanelen. In de bijlage kunt u een beknopte versie van het bouwpakket downloaden, deze geeft het bouwproces weer in 12 stappen. Daarnaast kunt u bij ons een uitgebreide versie aanvragen.

Download montagevoorschriften

 

Eigen productie
Wij verzorgen complete projecten vanaf de tekeningen tot aan de bouw. Gezamenlijk bespreken we uw wensen en proberen deze te verwerken in onze loodsen. Ons team ontwerpt en bouwt namelijk de loods zoals u dat wenst. Wij adviseren u vrijblijvend dus neem gerust contact met ons op. Het bouwteam van Finish Building staat graag klaar om u te woord te staan. Ook kunt u direct een online offerte aanvragen.

Klik hier onderstaand om meer te weten te komen over de loodsbouw van Finish Building:

–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
Onze referenties en aanbevelingen

 

Het adres voor een bedrijfshal bouwen
Elke loods of hal is uniek, alles wordt op maat ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek. U kunt kiezen uit diverse opties in maten, beplating, kleur en isolatie die u met ons team kan samenstellen. Ondanks deze service zijn we qua prijs en kwaliteit de beste in de markt. Dit is resulteert in het feit dat wij al onze materialen zelf produceren, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Dit alles maakt Finish Building het adres om uw nieuwe loods te bouwen. Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en het bekijken van onze loodsen. Dit is geheel vrijblijvend en is ook mogelijk in het weekend. Dus schroom niet en maak gerust een afspraak via de onderstaande contactgegevens.

Heeft uw vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen:
Veelgestelde vragen
Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

 

Loods grijs Finish Building

garage loods opslag

hal loods garage