De mogelijkheden van een landelijke loods

Wilt u een landelijke loods bouwen? Bij Finish Building verkopen we loodsen met meerdere doeleindes. U kunt er spullen in opslaan, regelmatig werken of een heel kantoor ervan maken. Tevens is het mogelijk een loods te bouwen in een landelijke stijl. Deze kan gebouwd worden op het platteland. Natuurlijk is het ook mogelijk om in een woonwijk een loods met landelijke uitstraling te bouwen. Wat is een landelijke loods precies en voor wie is dit de beste keuze? We leggen het uit.

Wat is een landelijke loods?

Ten opzichte van een moderne loods is dit een loods met een landelijke uitstraling. De stalen loodsen die wij bouwen, kunnen eruit zien zoals u wilt. Wij hebben namelijk meerdere kleuren voor onze dak- en wandbeplating dus u kunt zelf bepalen hoe uw loods eruit kan komen te zien. Een landelijke uitstraling heeft vaak groene en rode tinten. Dit gebeurt vaak als de loods op het platteland wordt gebouwd, zodat het bij de omgeving past.

Voor wie is een landelijke loods?

Een loods of schuur met een landelijke stijl is voor iedereen die een nieuwe opslag- of werkruimte zoekt met een rustige uitstraling. Bij een landelijke loods gebruiken we voornamelijk natuurlijke kleuren. Dankzij het gebruik van rustgevende kleuren zoals groen, matzwart of wit, krijgt uw loods al snel een landelijke uitstraling. Een dergelijke loods kan overal staan en is niet beperkt tot het platteland. Het kan juist in een buitenwijk van een drukke stad een gevoel van landelijkheid creëren.

landelijke loods

Welke soorten loodsen zijn er?

Wij kunnen loodsen bouwen in alle soorten en maten. U heeft hierbij zelf alle ontwerpvrijheid. We kunnen voor u de afmeting, vorm en kleur regelen die u wilt. Daarbij hebben we nog verschillende opties in daken: gaat u voor een traditioneel zadeldak of een plat dak? Of wilt u een overkapping? Alles valt binnen de mogelijkheden bij Finish Building.

Verder zijn er nog verschillen te bedenken in de functie van de loods. Hoe meer tijd u in uw loods gaat doorbrengen, hoe beter de isolatie moet zijn. Hiervoor kunnen wij meerdere soorten sandwichpanelen aanleveren. Deze bevatten een isolatielaag waardoor uw loods vanbinnen een constante temperatuur aanhoudt zonder te veel beïnvloed te worden door het weer. Het is ook mogelijk om te kiezen voor Rabat beplating. Dat is stalen potdeksel beplating met het uiterlijk van houten planken. Dit wordt dan tegen uw sandwichpanelen gemonteerd. Daarmee krijgt uw loods nog meer een landelijke uitstraling, met een langdurige garantie dankzij de hoge kwaliteit van het staal.

De Rabat profielplaat is ook te plaatsen zonder sandwichpanelen. Dan heeft u geen geïsoleerde loods, maar wel een mooie landelijke loods om veel spullen in te stallen.

Finish Building landelijke loods groen rabat wit

Hoe ziet een landelijke loods eruit?

Hoe een loods of schuur eruit ziet, is vooral afhankelijk van hoe u wilt dat het eruit ziet. Zoals eerder aangegeven heeft u veel ontwerp vrijheid. U kunt hierbij zelf kiezen voor de grootte en de vorm van de loods. Ook kunt u zelf de beplating kiezen. Het is dus mogelijk om Rabat wandbeplating met een dak van dakpanplaten te combineren. Dat geeft een rustig en landelijke uitstraling aan uw loods. Hierbij kunt u zelf de kleuren bepalen. Bij een moderne loods kunt u ook de kleuren en beplating bepalen, waarbij vaak grijs, groen en zwart de populairste kleuren zijn. Vaak wordt hierbij een strakke beplating gebruikt zoals felsplaten of golfplaten.

Bij een landelijke loods daarentegen zijn dakpanplaten met potdeksel beplating heel populair. Deze geven een rustige en landelijke uitstraling, die door houten elementen versterkt wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten veranda. Op onze stalen beplating heeft u wel een hoge garantie tot maar liefst 40 jaar! Een ander voordeel is dat het onderhoudsarm is en lang mooi blijft.

landelijke loods

Waarom kiezen voor een landelijke loods?

U kunt ervoor kiezen om een landelijke loods te bouwen ten opzichte van een moderne loods. Dit houdt in dat u kiest voor kiest voor een rustiger uiterlijk. Tevens past het beter in een landelijke omgeving, bijvoorbeeld in het platteland. Afhankelijk van de ondergrond is het ook mogelijk om een loods te bouwen zonder betonplaat. Dat komt omdat wij gebruik maken van een stalen constructie en stalen beplating. Staal is een licht materiaal. Doorgaans bouwen wij onze loodsen op een betonnen fundering. We kunnen onze loodsen, afhankelijk van de ondergrond, ook bouwen op stelconplaten. Dit is een makkelijke manier van funderen, die bovendien wind- en waterdicht te realiseren is. Hierin kunnen wij u altijd adviseren. Kijk hier voor meer informatie over onze funderingen.

Finish Building landelijke loods rabat groen Beemster
Finish Building landelijke loods dakpan

Stel zelf uw loods samen

Bent u van plan om een loods te kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een landelijke loods? Het is bij Finish Building mogelijk om uw loods of schuur geheel zelf samen te stellen. Wilt u zelf uw loods ontwerpen en verschillende kleuren bekijken? Ga dan naar de 3D configurator om uw ideale schuur of loods samen te stellen. In deze tool vindt u onze standaard opties. Vraag zeker naar de potdeksel mogelijkheden. Heeft u al een idee van wat voor loods u wilt? Vraag dan een offerte aan. Dan neemt een van onze verkoopadviseurs zo snel mogelijk contact met u op.

loods kopen kosten
loods kopen kosten

Heeft u nog vragen over onze loodsen, schuren of de mogelijkheden in beplating? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw ideale loods. Dat kan een moderne loods zijn of met landelijke stijl: u kunt het zelf helemaal bepalen! Het is ook mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom. Hier kunt u onze demoloods bekijken en laten we de diverse soorten beplating zien. Zo krijgt u een idee van de loods die u zelf zou willen bouwen. Neem via onderstaande gegevens contact met ons op, we helpen u graag!

M: info@finish-building.nl
T: 0299 451 265

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur