Home/Zelf loods bouwen

Zelf loods bouwen

U bent bij Finish Building aan het juiste adres voor het bouwen van een  loods met een staalconstructie. Ook als u deze zelf wilt bouwen. Op de pagina “zelf loods bouwen” vindt u al de informatie die u voor het zelf bouwen nodig heeft. Onze doelstelling is dat u uw loods zo efficiënt en makkelijk mogelijk zelf kunt bouwen. Hierdoor is het zelfbouwpakket ontstaan. Deze is eenvoudig zelf te monteren maar kan uiteraard ook aan ons worden uitbesteed. Er wordt een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd waar wij u bij kunnen assisteren.

Hiervoor hebben we het zelfbouwpakket voor u opgesteld en deze wordt met een zeer uitgebreide  handleiding geleverd. De loods is zodoende eenvoudig zelf te monteren.  Het loods bouwpakket is verdeelt in de opbouw van het frame en het monteren van de bijgeleverde dak- en wandpanelen. In de bijlage kunt u een beknopte versie van het bouwpakket downloaden, deze geeft het bouwproces weer in 12 stappen. Daarnaast kunt u bij ons een uitgebreide versie aanvragen.

Download montagevoorschriften

Zodra u het zelfbouwpakket binnen heeft gekregen bedraagt de gemiddelde bouwtijd voor een garage van 50m2 is ongeveer 3 werkdagen. Garages tot een oppervlakte van 100m2 bouwt u binnen 5 dagen. Mocht u alsnog besluiten het monteren aan ons uit te besteden dan kan dat. Desgewenst kunnen wij de complete montage van de Finish Building garage / loods voor u verzorgen. Wij voeren deze werkzaamheden niet alleen graag voor u uit maar u heeft daarbij de garantie dat uw loods door onze een ervaren en deskundige medewerkers vakkundig wordt gemonteerd.

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en het bekijken van onze loodsen. Dit is geheel vrijblijvend en is ook mogelijk in het weekend. Dus schroom niet en maak gerust een afspraak via de onderstaande contactgegevens.

Klik hier onderstaand om meer te weten te komen over:
–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
– Onze referenties en aanbevelingen

Heeft uw vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen
Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl