Wat zijn de kosten voor het bouwen van een bedrijfshal?

Wist u dat u de kosten voor het bouwen van een bedrijfshal in een handomdraai kan berekenen? Dit kunt u heel gemakkelijk doen met behulp van onze 3D configurator! Deze software helpt u bij het berekenen van de bouwkosten van uw toekomstige bedrijfshal. De kosten voor de bouw van een bedrijfshal van 160m2 is vanaf € 175,– de m2.  Echter is de m2 prijs afhankelijk van de keuzes die u maakt. De afmeting van de bedrijfshal, de keuze in beplating, het aantal benodigde deuren, ramen en het plaatsen van lichtdoorlatende platen.

Wilt u meer weten hoe de 3D configurator u kan helpen bij het berekenen van de bouwkosten? Lees dan vooral verder!

De afmetingen van uw bedrijfshal

Voor het berekenen van de kosten van een bedrijfshal, zijn de afmetingen het belangrijkste. U voert de gewenste lengte, breedte, goothoogte en dakhelling in. De 3D configurator rekent dan direct het oppervlakte uit. Ook ziet u direct op het beeldscherm hoe uw bedrijfshal eruit ziet.

Het dak

In de volgende stap bepaalt u de type dakpanplaten. U heeft keuze uit 3 verschillende dak profielen. De trapezium, een golfplaten dak of een dakpan profiel. U heeft keuze in isolatie dikte. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bedrijfshal niet te isoleren. Daarnaast heeft elk profiel keuze in kleur. Twijfelt u of u de kleur zo goed vindt. Als u de loods helemaal getekend heeft, kunt u in de laatste fase altijd nog alle kleuren aanpassen. Als laatst dient u aan te geven of u een afwateringssysteem wilt laten monteren.

De gevel

De derde stap is het bepalen van de wandbeplating. Ook hier geeft u weer het profiel aan naar uw keuze. De isolatie dikte die u wilt. En natuurlijk weer de kleur. U dient aan te geven welke kleur, isolatiedikte en type bevestiging u wilt voor uw bedrijfshal. De mogelijkheden voor de kleur en de isolatiedikte zijn gelijk aan de mogelijkheden van het dak. Bij de optie gevel, geeft u aan welke type bevestiging uw voorkeur heeft. U kunt ervoor kiezen om zichtbaar of blind te laten bevestigen. Deze keuze heeft ook invloed op de kosten van uw bedrijfshal.

Deuren

In de vierde stap kan u de deuren intekenen. U geeft aan hoeveel deuren u wilt hebben en welke afmeting. Eerst kiest u de gevelzijde waar u de deur wilt hebben. Vervolgens klikt u op het + teken onder “voeg een deur toe”. Daarna kunt u kiezen uit een loopdeur of een overheaddeur. Nadat u een deur heeft uitgekozen kunt u de positie van de deur bepalen en de afmeting bepalen. Als laatst kunt u een kleur voor de deur kiezen. U heeft de keuze uit tien verschillende kleuren.

Ontvang de kosten van uw bedrijfshal in een offerte

In de laatste stap kunt u uw adres- en contactgegevens invoeren. Daarnaast ziet u een overzicht met de door u gekozen specificaties voor uw bedrijfshal. U rond de prijsaanvraag af door op de knop “offerte aanvraag” te klikken. Wilt u een hal bouwen? Dan heeft u zo direct een idee van de bijbehorende kosten.

Belangrijk: de offerte is vrijblijvend en nog niet definitief. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het maken van een offerte. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om veranderingen aan te brengen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Telefoonnummer       : 0299-451265
Email                          : info@finish-profiles.nl

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur