Een Finish Building garage bouwen – welke mogelijkheden heeft u

U leest op deze pagina garage bouwen mogelijkheden wat de bouwmogelijkheden zijn. Finish Building biedt u de mogelijkheid om zelf uw garage te bouwen met behulp van onze zelfbouwloodsen. Het pakket bestaat uit een staalframe constructie. Dak- en wandbeplating. Overheaddeur en loopdeur. En niet te vergeten het gootsysteem. In deze blog leest u over de mogelijkheden die u heeft om uw garage naar uw wensen te bouwen.

Garage bouwen mogelijkheden.

1. Staalframe constructie

Voor uw garage kan u ervoor kiezen om de staalframe elementen voor te laten monteren. Op onze productie locatie in Purmerend zetten wij de C profielen alvast in elkaar. Dit noem je prefab elementen. Wanneer u kiest voor voorgemonteerde elementen krijgt u een kant-en-klaar bouwpakket. Deze kan u snel en eenvoudig monteren. Wij leveren hier natuurlijk een montagehandleiding bij. Kiest u ervoor om alleen d e C profielen aan te laten leveren. Dan moet u eerst zelf de elementen in elkaar zetten.

De afmetingen die wij hanteren voor onze garages zijn:
Breedte maten                               4 t/m 22 meter
lengte/ diepte                                 6 t/m ?
Goothoogte                                     3 t/m 6
Standaard dakhellingshoek          20º

2. Dak- en wandbeplating

Daarnaast heeft u keuze uit een ongeisoleerde garage. Of een geisoleerde garage. U kiest dan uit de dak- en wandbeplating in isolatiedikte. U kan kiezen uit de volgende isolatiediktes: 40 – 60 – 80 en 100 mm.

Voor de coating van uw panelen heeft u ook weer 2 keuzes. U kunt kiezen uit een polyester coating. Of een HPS200 Ultra coating. Ons advies is om te kiezen voor HPS 200. Beplating met een HPS 200 coating hebben een langere levensduur. Dit ten opzicht van panelen met een polyester coating. Met een HPS coating heeft u 30 jaar garantie. Met een polyester coating slechts 10 jaar garantie.

U heeft veel keuze uit dak- en wandbeplating. Op de website van Finish Profiles ziet u alle mogelijke texturen en kleuren. De adviseurs van Finish Building kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. U bent altijd van harte welkom op ons hoofdkantoor in Purmerend. In onze showroom vindt u alle producten. U treft hier zelfs een demo garage aan. Zodat u een indruk heeft hoe er gebouwd wordt. En natuurlijk wat de mogelijkheden van bouwen zijn.

Heeft u vragen over het bouwen van uw garage? Of over de Finish Profiles producten?

Bel 0299-451265 of stuur een mail naar info@finish-building.nl

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur