Hoe veilig zijn onze staalconstructies?

Twijfelt u over de veiligheid van light steel constructies? Lees dan vooral verder. Deze blog licht toe wat onze constructies zo veilig maakt.

Prefab elementen zorgen voor minder fouten

De staalelementen voor de prefab constructie worden onder gecontroleerde, sterk gereguleerde en veilige fabrieksomstandigheden gefabriceerd. Dit fabriekssysteem levert nauwkeurig ontworpen componenten op, waardoor de staalconstructies veilig zijn.

Finish Building voldoet aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001. De organisatie heeft aangetoond dat zij in staat zijn om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan de wet- en regelgeving. Verder heeft Finish Building aangetoond dat zij zich ten doel stelt om de klanttevredenheid te verhogen door een doeltreffend systeem toe te passen. Het behalen van de NEN-EN-ISO 9001 certificering is echter geen eindpunt, maar een bevestiging van het voordurend streven naar blijvende veiligheid, kwaliteit en duurzaam ondernemen.

Er wordt gewerkt met een gedetailleerde planning

Vanaf het begin af aan werken gespecialiseerde ontwerpers en een deskundig bouwteam samen aan het bouwproject. Hierdoor kan Finish Building garanderen dat de stalen frames veilig kunnen worden vervaardigd en gebouwd. Overigens kunnen processen in detail worden gepland door middel van 3D-modellen.

Voor complexe structuren kunnen proefassemblages ten uitvoer worden gebracht. Door middel van deze methode kan Finish Building de beste methode voor de veiligste werkwijze vaststellen.

Uitgevoerd door professionals

Staalwerk worden uitgevoerd door bekwame specialisten die opgeleid zijn in een enkele discipline. Vandaar dat zij moeten beschikken over in de industrie erkende kwalificaties voor het ontwerp, de fabricage en de bouw van staalconstructies. Deze kwalificaties zorgen ervoor dat de staalconstructies snel en nauwkeurig kunnen worden geassembleerd volgens bewezen, betrouwbare en veilige technieken. Staalwerk biedt een oplossing die zelfstabiel is met de onmiddellijke beschikbaarheid van de volledige sterkte van het materiaal.

Bescherming tegen extreme weersomstandigheden

Staal is sterk genoeg om bescherming te bieden tegen een orkaan. Het beschikt over de kwaliteit om te buigen zonder te breken. Het materiaal is bestand tegen krachten tot 150 MPH. Dit zonder schade aan te richten aan de buitenkant of de funderingen.

Als bliksem een stalen constructie raakt, wordt de schade geminimaliseerd. Dit komt door de lage elektrische weerstand van staal. De hitte wordt zodoende verspreid over het dak en de muren die in de aarde worden geaard. Staal zorgt ervoor dat mensen en hun eigendommen beschermd worden tegen de blikseminslag. Dit maakt onze loodsen dus veilig in alle weersomstandigheden.

Light steel is onderhoudsarm

Stalen loodsen staan erom bekend dat ze weinig onderhoud behoeven, waardoor u tijd kunt besparen. Een hoogwaardig stalen dak kan bijvoorbeeld al 30 jaar garantie hebben.

Staal is onderhoudsarm. Toch is het zo dat elk gebouw van nature slijt. Desondanks verslechtert staal veel minder snel dan minder duurzaam materiaal zoals hout en steen.

Vocht is slechts de enige echte kwetsbaarheid van staal. Vocht gerelateerde problemen, roest of corrosie, zouden de kwaliteit van het staal kunnen aantasten. Zorg er dus goed voor dat u uw loods regelmatig voorziet vaan een onderhoudsbeurt, benieuwd hoe? Lees: Onderhoud van uw (Finish Building)

veilig

De producten van Finish Building worden vervaardigd van verzinkt staal. Door het verzinken wordt er voorkomen dat het materiaal in aanraking komt met zuurstof, zouten en vocht. Tijdens het verzinkproces gaat het zink een reactie aan met het staal, waarbij drie ijzer/zink-legeringslagen vormen. Deze legeringslagen zorgen voor een goede hechting en een hoge weerstand tegen stoten en slijten.

De loodsen van Finish Building hebben minimaal 30 jaar garantie. Tijdens deze garantieperiode zijn de loodsen onderhoudsarm.

Wilt u een loods bouwen? Dan bent u bij Finish Building op de juiste plaats. Wij hebben een breed aanbod aan schuren, bergingen en loodsen.

Als u er nog niet uit bent kunt u altijd langskomen. U bent van harte welkom om onze loodsen te komen bekijken op ons bezoekadres. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Indien u meer informatie wilt over de veiligheid van onze loodsen, kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen staan wij voor u klaar.

Tel: 0299-451265.
Email: info@finish-building.nl

Offerte aanvragen

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur