Home/Blog/Prefab facts: 7 feiten over prefab loodsen
Prefab facts: 7 feiten over prefab loodsen

Prefab facts: 7 feiten over prefab loodsen

Altijd al meer willen weten over prefab gebouwen? Deze blog benoemd 7 handige feiten over prefab loodsen.

#1: Prefab loodsen zijn betaalbaarder dan traditionele loodsen

Een prefab loods reduceert de constructiekosten, arbeidskosten en materiaalkosten. Hierdoor zijn de constructies kostenefficiënt.

De kosten van een prefab loods zijn gemakkelijker om te voorspellen dan die van traditionele loodsen. Hierdoor kunnen de fabrikanten materialen op grotere schaal inslaan. Dit bespaard kosten voor zowel de fabrikant als de eindafnemer.

Op de website van Finish Building kunt u gemakkelijk de prijs van een bouwpakket berekenen. Wilt u de prijs van een op maat gemaakte loodsen weten? Dandient u een offerte aan te vragen.

#2: Prefab bouwen bespaart tijd

De bouw van een prefab loods neemt ongeveer de helft van de tijd in beslag ten opzichte van een loods die gebouwd wordt via de klassieke bouwmethode. Dit is te wijten aan het feit dat prefab loodsen gedeeltelijk voorbereid worden in een fabriek.

De elementen zijn zo goed als gereed en kunnen later op de bouwplaats worden gemonteerd. De voorbereidingswerkzaamheden op de bouwplaats kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd met de productie van de prefab componenten. Hierdoor kunt u tijd en geld besparen.

Finish Building staat bekend om haar snelheid. Deze behoord samen met persoonlijke service en kwaliteit tot de drie kernwaarden van de organisatie. Finish Building is in staat om snel in te spelen op de behoeften van zijn klanten. Bovendien kunnen zij hun producten snel produceren en leveren.

#3: Prefab loodsen hebben consequente kwaliteit

Geprefabriceerde constructies worden geproduceerd in een gecontroleerde en gereguleerde fabrieksomgeving. Wegens de eisen die er in de fabriek worden gesteld krijgt ieder component eenzelfde kwaliteit. Daardoor is de kwaliteit van de constructies, die uit dezelfde fabriek komen, gelijkgesteld aan elkaar.

#4: Prefab bouwen is duurzaam

Prefab gebouwen worden geprezen om de energie-efficiëntie en de duurzame constructies. In vergelijking met de traditionele bouw is er minder materiaal nodig, wat leidt tot minder afval. Doordat geprefabriceerde gebouwen in een fabriek worden geproduceerd kan het overige materiaal makkelijker hergebruikt worden.

In de staalbouw is er zelfs geen sprake van afval. Staal kan immers geheel worden gerecycled. Het overgrote deel van de stalen funderingen worden al gemaakt uit gerecycled staal.

Finish Profiles maakt gebruik van sendsimir verzinkt staal. Dit is een duurzame vorm van staalconstructie die makkelijker te produceren is en een langere levensduur heeft. In de video hieronder verteld de oprichter en eigenaar van Finish Building over duurzaam produceren in de staalbouw.

#5: Prefab loodsen zijn flexibeler

Het is mogelijk om een prefab gebouw aan te passen. Doordat prefab constructies bestaan uit verschillende individuele onderdelen is er meer flexibiliteit. Wanneer er een verandering doorgevoerd moet worden, kunnen de verschillende onderdelen gewijzigd worden naar uw wensen.

#6: De bouw van prefabs is onafhankelijk van het weer

Het weer kan niet nadelig zijn voor de bouw van een prefab constructie. Dit komt doordat alle elementen van de constructie in een afgeschermde en afgedekte werkplaats worden gefabriceerd. Dit zorgt ervoor dat de bouw niet afhankelijk is van weersomstandigheden.

#7: Prefabs kunnen hergebruikt worden

Prefab gebouwen kunnen makkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden. Zodoende kan de constructie verplaatst en te hergebruikt worden. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat er tijd en geld bespaard worden, er minder inspanning nodig is, er minder grondstoffen worden gebruikt en het biedt eenvoudige en uitgebreide herontwerpenmogelijkheden

De zelfbouwloodsen van Finish Building zijn gemakkelijk te monteren. De loods wordt als bouwpakket geleverd. De loods kan met behulp van een duidelijke en overzichtelijke handleiding gemonteerd worden. De montage kan door u zelf uitgevoerd worden of u kan ervoor kiezen om hulp in te schakelen van ons deskundige montage team.

Bent u opzoek naar een prefab loods of garage? Finish building heeft de oplossing voor u!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tel: 0800 2090.
Email: info@finish-building.nl

Offerte aanvragen