Een prefab schuur bouwen van Finish Building

U wilt een prefab schuur bouwen, maar geen idee waar u moet beginnen? De zelfbouwloodsen van Finish Building zijn de ideale oplossing. Wij hebben de kennis, het vakmanschap en de machines om alles in eigen huis te fabriceren. Alle schuren worden naar uw specifieke wensen ontworpen. Wij hanteren een levertijd van ca. 12 weken: de snelste op de markt! Wilt u weten waarom een prefab schuur van Finish building de ideale oplossing is? Lees dan snel verder!

De staalframe constructie van uw prefab schuur

De profielen van staal en de beplating worden gemaakt van koudgewalst staal. Alle elementen leveren wij los (in stickvorm) of prefab. Daarom kunnen wij de bouwtijd op de locatie flink verkorten, omdat wij prefab elementen leveren. Dat wil zeggen dat deze al voor u gemonteerd worden. Dat scheelt u veel tijd op de bouwplaats.

Onze staalproducten worden gewalst uit een stalen coil met een gegalvaniseerde laag. De zinklaag helpt bij het beschermen van het staalprofiel tegen weersinvloeden.

Van start tot Finish een volledig pakket

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een prefab schuur, krijgt u een concepttekening toegestuurd. Zo krijgt u een betere voorstelling van uw aangevraagde loods. Dit alles is geheel gratis en vrijblijvend. Na ontvangst zullen onze experts contact met u opnemen om uw wensen in kaart te krijgen. Indien dit gewenst is kunt u een afspraak bij ons op kantoor maken.

Als u ervoor kiest om bij ons op kantoor te komen, krijgt u de mogelijkheid om onze showmodellen en samples te bekijken. Mocht het niet uitkomen om langs te komen op ons kantoor, maak dan een afspraak, zodat onze verkoopadviseur bij u langs komt. Zo bespreken we graag persoonlijk uw prefab schuur.

Het Finish DNA: Kwaliteit, snelheid en persoonlijke service

Al 40 jaar lang onderscheidt Finish Profiles zich door continu nieuwe toepassingen te bedenken hoe staal in de bouw kan worden toegepast. De onderneming maakt gebruik van de hoogwaardige coils van Tata Steel IJmuiden om een totaalpakket van hoogwaardige stalen bouwmaterialen en benodigdheden te vervaardigen. Samen met ons team staan wij garant voor een constante kwaliteit.

Net als kwaliteit is snelheid ook een belangrijke kernwaarde van het Finish DNA. Dankzij ons moderne machinepark en geoptimaliseerde processen kunnen wij onze producten snel produceren en leveren.

Finish Building is persoonlijk. Vanaf uw aanvraag heeft u uw eigen contactpersoon die u graag helpt bij het doorlopen van het bouwtraject van uw prefab schuur.

De 3D configurator: snel en eenvoudig uw prefab schuur ontwerpen

Met behulp van onze 3D configurator kunt u snel en eenvoudig uw schuur ontwerpen. U kunt de specificaties van uw prefab schuur invullen (afmeting, beplating voor dak en wand en het aantal deuren) en krijgt van ons daarna snel een offerte opgestuurd.

Door middel van deze software kunt u precies zien hoe de loods er uit gaat komen te zien. Eventuele opmerkingen en extra toevoegingen kunt u plaatsen onder “opmerkingen”. Na aanvraag zal een verkoopmedewerker contact met u opnemen om de offerte door te nemen en eventuele wensen te bespreken.

Door gebruik te maken van onze 3D configurator kunt u sneller uw prefab schuur bouwen!

Kortom: Door het kopen van een Finish Building zelfbouwpakket kunt u (zelf) snel een prefab schuur bouwen met de garantie van het Finish DNA; kwaliteit, snelheid én persoonlijke service!

Wanneer u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers!
U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummer of mailadres:

0299-451265
info@finish-building.nl

 

Bekijk ook onze projecten via onze sociale media: Facebook Finish Profiles, Instagram

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur