5 voordelen van vergunningsvrij een loods bouwen

Bent u op zoek naar extra ruimte voor opslag-, een werkplaats of bijvoorbeeld een studio? Dan is vergunningsvrij bouwen van een loods wellicht precies wat u nodig heeft. In dit blog gaan we dieper in op de voordelen van vergunningsvrij een loods bouwen. Of u nu een ondernemers bent die extra opslag- en of werkruimte nodig heeft of een hobbyist die droomt van een eigen werkplaat, deze informatie zorgt ervoor dat u weloverwogen een beslissing kan nemen.

  1. Snelheid en eenvoud

Een van de meest opvallende voordelen van vergunningsvrij een loods bouwen is de snelheid waarmee het proces is voltooid. Traditionele bouwprojecten vereisen vaak tijdrovende vergunningsaanvragen en goedkeuringsprocessen. Maar met een vergunningsvrije loods kunt u direct aan de slag, waardoor u tijd bespaart! Regels voor vergunningsvrij een loods bouwen is vaak duidelijk te volgen, waardoor het proces snel en gemakkelijk kan zijn. Vraag bij uw gemeente na wat de mogelijkheden van vergunningsvrij bouwen voor de loods die u wilt bouwen na.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

2. Kostenbesparing

Vergunningsvrij een loods bouwen levert een besparing van kosten op. Het gehele vergunningsaanvraag traject blijft u immers bespaart. U kunt direct beginnen met het samenstellen van de loods van uw dromen. Wilt u er zeker van zijn dat u uw loods zonder vergunning mag plaatsen? Lees de regels op onze pagina vergunningvrij bouwen.

vergunningsvrij een loods bouwen opslagruimte Finish Building

3. Flexibiliteit.

Vergunningsvrije bouwprojecten moeten aan een aantal regels voldoen. Echter heeft u nog een hoge mate van flexibiliteit. U kunt de loods aanpassen naar uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu een extra raam toevoegt voor meer natuurlijk lichtinval of de indeling van de ruimte wilt wijzigingen, vergunningsvrij een loods bouwen staat dit niet in de weg.

vergunningsvrij een loods bouwen werk en opslag Finish Building

4. Snel bouwen

Of u nu met vergunning of vergunningsvrij een loods bouwt, kiest u voor een Finish Building loods, dan bent u er zeker van dat de loods snel staat. Van begin van het tekenen van de order, tot het plaatsen van de order is snel mogelijk. Een loods van 50m2 bouwt u al in 3 werkdagen. De levertijd van de complete loods na tekenen van de order ligt tussen de 10 en 12 weken.

4. Lage onderhoudskosten

Vergunningsvrij een loods bouwen kent nog een ander voordeel. Een Finish Building loods is ontwikkeld vanuit de gedachte dat de loods snel en gemakkelijk gebouwd kan worden. Daarnaast is de duurzaamheidsgedachte hierin meegenomen. Het gebruik van goede kwalitatieve materialen waarop een lange garantie wordt aangegeven is hierin meegenomen. Zo bespaart u niet alleen op vergunningskosten, maar ook op onderhoudskosten.

Conclusie

Vergunningsvrij een loods bouwen biedt u snel een oplossing voor opslag,- en/of werkruimte. Is flexibel in het samenstellen, zodat u de loods van uw wensen kan bouwen. Is bovendien onderhoudsvrij en hierdoor een aantrekkelijke optie.

Het is belangrijk dat u na het lezen van dit blog bij de gemeente waar u uw loods wilt bouwen navraagt wat de regels van het vergunningvrij een loods bouwen in uw gemeente zijn. Zo weet u zeker wat u wel en niet vergunningvrij mag bouwen.

Heeft u vragen hierover? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur