Stalen loods bouwpakket

Ideaal als u zelf uw stalen loods gaat bouwen

Finish Building bouwpakket

Bij Finish Building kunt u er ook voor kiezen om zelf te bouwen. Al de afmetingen en uitvoeringen van onze loodsen/schuren/hallen worden geleverd met ons uitgebreide bouwpakket. Finish Building produceert alles in eigen huis. We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te maken. Hiermee produceren en bouwen zelfbouwloodsen, schuren en hallen van de hoogste kwaliteit. Bent u daarom op zoek naar een stalen loods bouwpakket? Zodoende hoeft u zich hier bij Finish Building geen zorgen over te maken. Indien gewenst monteren we de loods ook voor onze klanten middels ons eigen montage team.

Loods zelfbouw

Als u zelf een loods gaat bouwen door middel van een stalen loods bouwpakket, dan is Finish Building dé partij hiervoor.  Al onze loodsen zijn snel en zelf te monteren, als u dit wilt. Met onze handleiding ondersteunen we u in detail bij de opbouw van de prefab loods. Ook kunt u hulp krijgen van onze montage experts en kunnen we klein tot groot materieel verzorgen. Onze stalen loods bouwpakketten zijn door u op maat samen te stellen met ons ontwerp team. Daarnaast bieden we vele afmetingen, kleuren, zetwerk en materialen. De montage van onze loodsen zijn uniek in hun gemakkelijke montage. Dit komt doordat de frames van tevoren worden gemonteerd in onze eigen fabriek. Door de van tevoren gemonteerde frames en de makkelijke constructie is de gemiddelde bouwtijd van een loods van 50m² is ongeveer 3 werkdagen. Loodsen tot een oppervlakte van 100m² bouwt u binnen 5 dagen. Finish Building produceert alle materialen zelf, waardoor we onze hoge kwaliteitseisen en garanties kunnen waarborgen. Tevens is de montage mogelijk door ons eigen montage team en kunnen we groot tot klein materieel leveren.

Montage materieel

Indien u zelf wilt monteren kan Finish Building ook het materieel verzorgen zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Geef dit aan bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een voorproefje zien van ons stalen loods bouwpakket? Ter illustratie kunt u via de link hieronder zien hoe u in 12 stappen uw eigen Finish Building zelfbouwloods bouwt:

Finish Building Montagevoorschriften

Als u verder nog vragen heeft of een complete montagehandleiding wilt ontvangen neem dan contact met ons op: 0299-451 265 of stuur een email naar info@finish-building.nl.

 

 

Op zoek naar een loods, schuur, garage of hal?

Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde loodsen. Onze visie is dat wij onszelf elke dag weer uitdagen om innovatieve toepassingen in staalbouw toegankelijk te maken voor mens en bedrijf. Daagt u ons uit?

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur