Home/Stalen loods bouwpakket

Stalen loods bouwpakket

Als u zelf een loods gaat bouwen door middel van een stalen loods bouwpakket is Finish Building is dé partij hiervoor.  Al onze loodsen zijn snel en zelf te monteren indien u dit wilt. Met onze gedetailleerde handleiding ondersteunen we u bij de opbouw van de prefab loods. Ook kunt u hulp krijgen van onze montage experts en kunnen we klein tot groot materieel verzorgen.

Onze loodsen zijn door u op maat samen te stellen met ons ontwerp team, daarnaast bieden we vele afmetingen, kleuren, zetwerk en materialen. De montage van onze loodsen zijn uniek in hun gemakkelijke montage, dit komt doordat de frames voor worden gemonteerd in onze eigen fabriek. Door de voor gemonteerde frames en de makkelijke constructie is de gemiddelde bouwtijd van een loods van 50m² is ongeveer 3 werkdagen. Loodsen tot een oppervlakte van 100m² bouwt u binnen 5 dagen. Finish Building produceert alle materialen zelf waardoor we onze hoge kwaliteitseisen en garanties kunnen waarborgen. Tevens is de montage mogelijk door ons eigen montage team en kunnen we groot tot klein materieel leveren.

Het garage bouwpakket is verdeelt in de opbouw van het frame en het monteren van de bijgeleverde dak- en wandpanelen. In de bijlage kunt u een beknopte versie van het bouwpakket downloaden, deze geeft het bouwproces weer in 12 stappen. Daarnaast kunt u bij ons een uitgebreide versie aanvragen.

Download montagevoorschriften

 

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en het bekijken van onze loodsen. Dit is geheel vrijblijvend en is ook mogelijk in het weekend. Dus schroom niet en maak gerust een afspraak via de onderstaande contactgegevens.

Klik hier onderstaand om meer te weten te komen over:
–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
– Onze referenties en aanbevelingen

 

Heeft uw vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen
Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

Finish Model A Staal constructie stalen constructie Garage bouwen Garage bouwen Finish Building geïsoleerd grijs Finish Building geïsoleerd goot Finish Building loods deur