Home/Finish Lichtplaten

Finish Lichtplaten

Voor het bouwen van uw loods kunt u gebruik maken van onze Finish Lichtplaten. Bij het bouwen van uw loods is lichtinval erg belangrijk. U wilt optimaal genieten van het daglicht, daarom moet het lichtverlies beperkt zijn. Onze lichtplaten kunnen u het daglicht geven wat u wenst, zonder dat uw loods onbeschermd raakt. Wij streven ernaar om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk loodsen, hallen en garages te bouwen. Hierbij vinden wij het uiterst belangrijk dat wij u van uw droomloods voorzien, waar daglicht natuurlijk onmisbaar bij is. Met 30 jaar ervaring in de bouwbranche leveren wij maatwerk en advies op het hoogste niveau. Daarnaast zorgen wij voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Klik hier onderstaand om meer te weten te komen over:
–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
Onze referenties en aanbevelingen

Onze Finish Lichtplaten zijn leverbaar in twee soorten lichtdoorlatende platen, namelijk de Polyester- en de glasheldere Polycarbonaat lichtplaten. Deze platen worden toegepast in zowel de bouw, de agrarische – als de particuliere sector. De platen worden gekarakteriseerd door hun optisch heldere lichtdoorlaatbaarheid en exceptioneel slagvastheid. De platen kunnen worden toegepast in een diversiteit aan toepassingen met variërende temperaturen tussen de -20 to +100 graden Celsius. Polycarbonaat platen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen m.b.t. slagvastheid, lichttransmissie, vormvastheid, kleurechtheid en brandveiligheid (M1-B1-Class1).

Dakprofielen

Via onze dochteronderneming Finish Profiles kunnen wij u deze platen ook los leveren. Onze lichtplaten zijn leverbaar voor de volgende dakprofielen:

Sandwich dakpanelen

Naast enkelvoudige platen levert Finish Profiles ook geïsoleerde uitvoeringen voor het toepassen tussen sandwichpanelen, deze kunnen worden uitgevoerd in zowel Polyester als Polycarbonaat. Dit betreft de volgende sandwich dakpanelen:

  • Finish Iso Dak 3
  • Finish Iso Dak 4
  • Finish Iso Dak 4 Eco
  • Finish Iso Dak Trapezoidal 1000 RW
  • Finish Iso Dak Sinusoidal 1000 SRW

De montage van deze lichtplaten vereist speciale bevestigingsmiddelen. Onze verkoopafdeling informeert u graag over de verschillende mogelijkheden!

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen.

Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

lichtplaten

lichtplaten