Home/Garage Bouwpakket

Garage Bouwpakket

Wilt u een loods, garage of hal bouwen middels staalconstructie? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres. Ons streven is uw garage zo efficiënt en makkelijk mogelijk te bouwen. Hierdoor is het garage bouwpakket ontstaan. Deze is eenvoudig zelf te monteren maar kan uiteraard ook aan ons worden uitbesteed. Er wordt een zeer uitgebreide handleiding bijgeleverd waar wij u bij kunnen assisteren.

Zodra u het garage bouwpakket binnen heeft gekregen bedraagt de gemiddelde bouwtijd voor een garage van 50m2 is ongeveer 3 werkdagen. Garages tot een oppervlakte van 100m2 bouwt u binnen 5 dagen. Desgewenst kunnen wij de complete montage van de Finish Building garage voor u verzorgen.

Het garage bouwpakket is verdeelt in de opbouw van het frame en het monteren van de bijgeleverde dak- en wandpanelen. In de bijlage kunt u een beknopte versie van het bouwpakket downloaden, deze geeft het bouwproces weer in 12 stappen. Daarnaast kunt u bij ons een uitgebreide versie aanvragen.

Download montagevoorschriften

 

Eigen productie
Bij Finish Building vinden wij elke project uniek, alles wordt op maat ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek. U heeft opties in maten, beplating, kleur en isolatie die u met ons team kan samenstellen. Ondanks deze service zijn we qua prijs en kwaliteit de beste in de markt. Dit komt omdat we al onze materialen zelf produceren, waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Daarnaast hebben we zelf een unieke constructie ontwikkeld voor de beste toepassingen van het frame. Dit alles maakt Finish Building het adres om uw nieuwe loods te bouwen.

Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie en het bekijken van onze loodsen. Dit is geheel vrijblijvend en is ook mogelijk in het weekend. Dus schroom niet en maak gerust een afspraak via de onderstaande contactgegevens.

Klik hier onderstaand om meer te weten te komen over:
–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
– Onze referenties en aanbevelingen

 

Heeft uw vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk bij veelgestelde vragen:

Veelgestelde vragen
Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl