Garage zelfbouwpakket

Het garage zelfbouwpakket is een van de producten die Finish Building aanbiedt. Bent u op zoek naar een garage zelfbouwpakket? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé expert op het gebied van garage zelfbouwpakketten. Dit komt door ons eigen ontwikkelde constructie. Maar ook door jarenlange ervaringen in de bouwbranche. Dit maakt het tot het simpelste bouwpakket op de markt.

Finish Building zelfbouwpakket

Het Finish Building zelfbouwpakket wordt geleverd met een montagehandleiding. Daarnaast monteren we de frames vooraf in onze fabriek. Dit zorgt ervoor dat u op de bouwplaats snel kan bouwen.  Bouwt u liever niet zelf? Schakel het Finish Building bouwteam in.

Garage zelfbouwpakket
Garage zelfbouwpakket

Prefab garage zelfbouwpakket

Onze prefab garages worden gemaakt van staal. Een stalen frame en stalen profielplaten. De keuze uit soorten profielplaten en kleuren is groot. Ook kunt u voor een geïsoleerde prefab garage kiezen. Wij produceren alles in eigen fabriek, Hierdoor kunnen we onze kwaliteit borgen. En lange garanties afgeven. Samen met onze experts kunt u uw eigen hal op maat ontwerpen. Door de hoge kwaliteit zijn de garages onderhoudsarm. Tevens kunt u onze loodsen plaatsen zonder fundament (wel afhankelijk van de afmetingen).

Nieuwsgierig hoe uw prefab garage eruit kan zien? Op onze pagina prijsindicatie vindt u een overzicht van standaard garages. Zo heeft u een idee met welke prijs u rekening kan houden. Wilt u liever een prefab garage op maat? Ga dan naar onze garage 3D configurator. U bouwt met deze tool direct uw garage. Na het samenstellen van uw garage, vult u uw email adres in. U ontvangt van ons per mail een uitgebreide offerte.

We begrijpen dat er altijd vragen zijn. Stel uw vragen aan de adviseurs van Finish Building. Profiteer van hun kennis en ervaring.

Neem gerust contact met ons op:

Tel: 0299-451265

Email: info@finish-building.nl

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur