Home/Wilt u een prefab garage bouwen?

Wilt u een prefab garage bouwen?

U wilt een garage bouwen? Bij Finish Buildings verkopen wij elk jaar veel prefab garages. We maken al onze producten zelf dus het voordeel is dat onze zelfbouw garages / loodsen snel te bouwen zijn. Met 30 jaar ervaring in de bouwbranche leveren wij maatwerk en advies op het hoogste niveau en zorgen wij voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het complete project regelen wij voor u vanaf het ontwerp en onze eigen productie tot aan de bouwplaats.

U kunt er ook voor kiezen om de garage zelf te bouwen. Wij leveren alle uitvoeringen en afmetingen van de loodsen, garages, schuren en hallen als bouwpakket bij u aan.

Ons team ontwerpt en bouwt de garage zoals u dat wenst. Wij adviseren u vrijblijvend dus neem contact met ons op. Het bouwteam van Finish Building staat graag klaar om u te woord te staan (0800 2090). Ook kunt u direct online een offerte aanvragen.

Klik hier onderstaand om meer te weten te komen over:
–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen
– Onze referenties en aanbevelingen

 

Vrijblijvende offerte aanvragen garage bouwen

Voor meer informatie over een garage bouwen en de kosten hiervan, verwijzen wij u graag door naar ons offerte formulier. Als u ons formulier invult dan kunnen wij een kostenindicatie verzorgen en een ontwerp. Komt u er niet uit of heeft vragen neem dan gerust contact op met onze klantenservice:

Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

 

Finish Building klantenservice Finish Building transport Garage bouwen Garage bouwen