Home/Stalen loods bouwpakket

Stalen loods bouwpakket

Bij Finish Building kunt u er ook voor kiezen om zelf te bouwen. Al de afmetingen en uitvoeringen van onze loodsen/schuren/hallen worden geleverd met ons uitgebreide bouwpakket.Finish Building produceert alles in eigen huis. We hebben de kennis, het vakmanschap én de machines om onze producten in eigen huis te maken. Hiermee produceren en bouwen zelfbouwloodsen, schuren en hallen van de hoogste kwaliteit. Bent u daarom op zoek naar een stalen loods bouwpakket? Dan hoeft u zich hier bij Finish Building geen zorgen over te maken. Indien gewenst monteren we de loods ook voor onze klanten middels ons eigen montage team.

De gemiddelde bouwtijd van een loods van 50m² is ongeveer 3 werkdagen. Loodsen tot een oppervlakte van 100m² bouwt u binnen 5 dagen. We produceren alle materialen zelf waardoor we onze hoge kwaliteitseisen kunnen waarborgen.

Indien u zelf wilt monteren kan Finish Building ook het materieel verzorgen zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Geef dit aan bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte of neem contact op met ons voor de mogelijkheden. Wilt u een voorproefje zien van ons stalen loods bouwpakket? Bekijk de link hieronder over hoe bouw ik in 12 stappen mijn eigen Finish Building zelfbouwloods:

Finish Building Montagevoorschriften

Neem voor de complete handleiding contact met ons op: 0800 2091 of stuur een email naar info@finish-building.nl.