Het Finish Building garage zelfbouw pakket

Wilt u zelf een garage bouwen? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van garage zelfbouwpakketen. We hebben een constructie ontwikkelt van prefab stalen elementen met stalen dak- en wandbeplating. Onze jarenlange ervaring van bouwen met staal hebben wij in dit unieke bouwpakket samengevoegd.

Dit maakt het tot het simpelste bouwpakket om te monteren op de markt. Het zelfbouwpakket wordt geleverd met een uitgebreide montage handleiding. Daarnaast monteren we de frames vooraf in onze fabriek wat de snelheid enorm bevorderd.

Wilt u liever niet uw garage zelf bouwen? Schakel dan het Finish Building montage team in.

 

zelf garage bouwen finish building

Zelf een garage bouwen van staal

Onze garages worden gemaakt van stalen wandelementen en stalen profielplaten als dakbedekking. U kunt kiezen uit ons ruime assortiment standaard zelfbouw loodsen. Heeft u een specieke afmeting voor uw garage in gedachte? U kunt met onze 3D tool uw loods ontwerpen geheel naar uw wensen.

Wij produceren alles zelf in onze eigen fabriek, waarmee we onze kwaliteit kunnen waarborgen en lange garanties kunnen afgeven. Samen met onze experts kunt u uw eigen hal op maat ontwerpen. Door de hoge kwaliteit zijn de garages onderhoudsarm.

Prijzen garage

De prijzen die u op onze website kunt vinden zijn een richtlijn, neem contact met ons team op om een beter beeld te krijgen en vraag vandaag nog uw offerte aan. Ook kunt u langs komen om een van onze showmodellen te zien. Maak daarvoor een afspraak via de onderstaande contactgegevens, afspraken zijn ook mogelijk in het weekend. We helpen u graag verder.

  Prefab loods Finish Building

    Finish Building geïsoleerd deur

De ideale garage zelf bouwen

Heeft u bouwplannen voor een garage kies dan voor een staalframe garage van Finish Building. Door het doordachte bouwpakket bouwt u een garage van 50m2 al in 3 werkdagen. De experts van Finish Building informeren u graag over alle mogelijkheden van bouwen. Elke  week leveren wij een garage op ergens in het land. Houd ons social kanaal hiervoor in de gaten, zodat u ideeen op kunt doen voor uw ideale garage.

 

Wij staan voor u klaar

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur