Home/Zelf garage bouwen

Zelf garage bouwen

Bent u van plan zelf een garage te gaan bouwen? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van garage zelfbouwpakketen. Dit komt door ons eigen ontwikkelde constructie en onze jarenlange ervaringen in de bouwbranche. Dit maakt het tot het simpelste bouwpakket om te monteren op de markt. Het zelfbouwpakket wordt geleverd met een uitgebreide montage handleiding. Daarnaast monteren we de frames vooraf in onze fabriek wat de snelheid enorm bevorderd. U kunt ook gebruik maken van het Finish Building montage team indien gewenst. Op deze pagina “zelf garage bouwen” vindt u al de informatie die u nodig heeft.

Onze garages worden gemaakt van stalen wandelementen en stalen profielplaten als dakbedekking. U kunt kiezen uit ons ruime assortiment en of u bijvoorbeeld een geïsoleerde garage wilt. Wij produceren alles zelf in onze eigen fabriek, waarmee we onze kwaliteit kunnen waarborgen en lange garanties kunnen afgeven. Samen met onze experts kunt u uw eigen hal op maat ontwerpen. Door de hoge kwaliteit zijn de garages onderhoudsarm.

De prijzen die u op onze website kunt vinden zijn een richtlijn, neem contact met ons team op om een beter beeld te krijgen en vraag vandaag nog uw offerte aan. Ook kunt u langs komen om een van onze showmodellen te zien. Maak daarvoor een afspraak via de onderstaande contactgegevens, afspraken zijn ook mogelijk in het weekend. We helpen u graag verder!

Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

Finish Building transport stalen constructie Finish Building zelfbouw loods Prefab loods Finish Building Finish Building geïsoleerd grijs Finish Building geïsoleerd goot Finish Building geïsoleerd deur