Home/Zelfbouw loods te koop

Zelfbouw loods te koop

Een Finish Building zelfbouwloods biedt de ideale opslag- en werkruimte. Met name door een snelle levering, gemakkelijke montage en een zeer scherpe prijs. Daarnaast produceren wij zelf al onze materialen waarmee we onze hoge kwaliteitseisen kunnen waarborgen. Daarnaast kunnen wij vanwege onze eigen productie de loodsen snel leveren. Bent u dus geïnteresseerd in het zelf bouwen van een loods? Dan bent u op deze pagina “zelfbouw loods te koop” bij het juiste adres.

Bij Finish Building kunt u kiezen voor een niet-geïsoleerde of een geïsoleerde loods en kennen onze loodsen een maximale breedte van 15 meter. Daarnaast starten onze lengtes bij 6m en zijn deze onbeperkt oplopend. In samenwerking met het Finish tekenteam kan uw loods op maat. In samenwerking met het Finish tekenteam kan uw loods op maat worden ontworpen.

Bij het leveren van de materialen bieden wij ook een uitgebreid montagehandboek aan. Deze handleiding zal u helpen bij het neerzetten van het frame tot aan het monteren van de panelen. Hier staan al de stappen van het bouwproces uitgebreid in beschreven en worden ondersteund middels animaties. Klik op onderstaande link om een kijkje te nemen in het bouwproces van de Finish Building zelfbouwloods:

Finish Building Montagevoorschriften

Kiest u ervoor om de loods zelf in elkaar te zetten maar beschikt u niet over de juiste tools? Geen probleem, het benodigde materieel kan bij ons gehuurd worden. Denk aan heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Indien gewenst kan het Finish Building montage team ook loods voor u monteren en opleveren. 

Contact

Onze maatvoering is flexibel. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem een kijk bij veelgestelde vragen of neem contact op met ons bouwteam via de onderstaande contact gegevens. Ook kunt u een offerte aanvragen.

Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

Staal constructie stalen constructie Finish Building geïsoleerd grijs Finish Building geïsoleerd goot Finish Building geïsoleerd deur