Waarom kiezen voor een ongeïsoleerde loods

Een ongeïsoleerde loods is de ideale basis voor een opslagplaats om uw spullen te bewaren. Een loods die niet geïsoleerd is, is voordeliger in aanschaf, lichter van gewicht en eenvoudig te monteren. We kunnen de stalen frames gemakkelijk leveren om ze vervolgens in elkaar te zetten. Ook is het mogelijk om zelf uw loods te bouwen. Wat zijn precies de voordelen van een niet-geïsoleerde loods? We lichten ze hieronder toe.

Een voordelige keuze

Doordat de platen van een ongeïsoleerde loods geen isolatiemateriaal bevatten, zijn ze een stuk voordeliger dan geïsoleerde platen. Dit kan al snel zo’n 20% schelen in de totaalprijs. Een niet-geïsoleerde loods hoeft dus niet een heel grote investering te zijn. Natuurlijk is de prijs wel afhankelijk van de grootte van de loods. Ook worden de stalen platen bij ons in de fabriek geproduceerd. Dit resulteert in lagere kosten omdat er niets ingekocht hoeft te worden.

Een ongeïsoleerde loods is lichter

De losse stalen dak- en wandplaten zijn een stuk lichter bij een ongeïsoleerde loods. Dit komt natuurlijk omdat er geen isolatielaag tussen de platen zit. Door het lichte gewicht is het gehele bouwpakket makkelijk te vervoeren en op te bouwen. Tevens is een fundering hierbij niet noodzakelijk. U begrijpt dat dit aanzienlijk scheelt in de bouwkosten.

Een stalen loods is duurzaam

Onze ongeïsoleerde loodsen worden gemaakt van een stalen frame. Bouwen met staal is een duurzame optie. Onze frames zijn samengesteld uit C-profielen met een gegalvaniseerde laag zink. Dankzij deze laag gaan de frames heel lang mee. Ze blijven hierdoor beschermd tegen allerlei (extreme) weersomstandigheden. Ook bestaat ons staal voor 45% uit schroot. Alle platen bestaan dus uit gerecycled staal. Een bijkomend voordeel is dat uw uw loods ook weer kan recyclen. Tevens zijn de stalen platen bestendig tegen roesten en dus corrosie. Uw nieuwe stalen loods kan dus jarenlang probleemloos blijven staan.

Meer mogelijkheden

Bij ons kunt u kiezen uit allerlei profielplaten, zowel voor het dak als voor de wanden. Bij het kiezen voor een ongeïsoleerde loods heeft u meer mogelijkheden voor uw wandbeplating dan bij een geïsoleerde loods. U kunt namelijk kiezen voor een damwandplaat, een golfplaat, een Rabat plaat en ons unieke Fels kliksysteem. Ook zijn er heel veel kleuren te kiezen voor uw wand. Zo kunt u zelf uw unieke loods samenstellen.

Het innovatieve Klik felsdak

Het is bij een niet-geïsoleerde loods mogelijk om te kiezen voor ons Fels kliksysteem. Dit is namelijk het stalen alternatief voor traditionele zinken felsdaken. Door het makkelijke kliksysteem is het heel eenvoudig te bevestigen. We kunnen zowel Klik felsdaken- als wanden leveren, waardoor uw loods er als één geheel uitziet. Door de esthetische en strakke vorm wordt deze ook vaak gebruikt door architecten in de bouw. Doordat we al onze stalen platen een coating geven, gaan ze langer mee en zijn ze onderhoudsarm.

Breid uw ongeïsoleerde loods gemakkelijk uit

Bij een stalen loods is het heel gemakkelijk om deze uit te breiden of aan te passen. Het is voor ons eenvoudig om nieuwe structuren in het bestaande gebouw te integreren. Bij traditionele bouwmaterialen zoals hout, beton en baksteen is dit een stuk lastiger. Met onze stalen platen kunnen wij allerlei aanpassingen doen aan uw gebouw zonder dat er iets aan kwaliteit verloren gaat.

Wat zijn de kosten van een ongeïsoleerde loods?

Uit ervaring weten wij dat elke loods anders is. U wilt immers zelf bepalen hoe uw loods eruit moet komen te zien. Aan de keuzes die u maakt, zijn natuurlijk kosten verbonden. Om hier snel inzicht in te krijgen, vraagt u bij ons eenvoudig en snel een offerte aan. Zo krijgt u een indruk of de wensen die u stelt ook binnen uw budget passen. De offerte is natuurlijk vrijblijvend.

Op zoek naar een snelle prijsindicatie? Zie dan ons overzicht loodsen.

Wilt u zelf aan de slag om uw loods samen te stellen? Dat kan met onze 3D-configurator. U ziet dan direct op uw beeldscherm uw loods in beeld. Liever niet zelf aan de slag? Neem dan contact op met het Finish Building team.

T: 0299 451265
E: info@finish-building.com

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur