Home/Het concept

Het concept

Als u een offerte aanvraagt bij ons kunt u ervoor te kiezen om constructie tekeningen bijgaand te krijgen bij uw offerte aanvraag met de gewenste specificaties van uw aanvraag. Onze experts zullen contact met u opnemen om u wensen in kaart te krijgen en indien gewenst een afspraak te maken. U kunt onze fabriek en showmodellen bekijken. Ons tekenteam zal constructietekening afleveren die nodig zijn voor de vergunningsaanvraag. Binnen 8 weken leveren we de prefab constructie op de gewenste locatie en indien gewenst monteren we de loods.

Finish Building – Constructie tekening Finish Building – Concept tekening

U kunt er voor kiezen om de loods te laten bouwen door ons montage team of om het zelf te monteren. Dit is zeer eenvoudig doordat we alles prefab monteren en een uitgebreide handleiding aanleveren.

Wij streven ernaar om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk loodsen te bouwen. Hiervoor hebben we een loods bouw pakket ontwikkelt dat eenvoudig en snel te monteren is. Bij de aanschaf van een van onze loodsen wordt uiteraard een zeer uitgebreide handleiding geleverd. Desgewenst kunnen wij de montage van de Finish Building loods voor u verzorgen.

De gemiddelde bouwtijd van een loods van 50m² is ongeveer 3 werkdagen. Loodsen tot een oppervlakte van 100m² bouwt u binnen 5 dagen. We produceren alle materialen zelf waardoor we onze hoge kwaliteitseisen kunnen waarborgen.

Omdat wij alles in eigen huis hebben (ontwerp, productie tot montage) weten we de kortste levertijden in de markt te realiseren. Met een gemiddelde levertijd van 8 weken hebben we velen klanten blij kunnen maken.

Indien u zelf wilt monteren kan Finish Building ook het materieel verzorgen zoals heftrucks, hoogwerkers, verreikers en torenkranen. Geef dit aan bij het aanvragen van de vrijblijvende offerte of neem contact op met Lars Bakker voor de mogelijkheden.

Finish Building – Montage Handleiding

Timelapse van onze bouw – 1 loods

Timelapse van onze bouw – 6 loodsen

Neem voor de complete handleiding contact met ons op: 0800 2091 of stuur een email naar info@finish-building.nl.