Home/Prefab schuur

Prefab schuur

Het is hoogstwaarschijnlijk een bekend probleem, uw tuinspullen moeten weer naar binnen, fietsen, gereedschap en nog veel meer. De woning is waarschijnlijk al voorzien van de nodige opslag waardoor een snel extra opslagruimte gecreëerd dient te worden. Een Finish Building prefab schuur, met de nodige opbergcapaciteit, kan hiervoor een oplossing bieden. 

Een schuur hoeft niet duur te zijn wanneer het prefab gemonteerd word. Een prefab schuur wil zeggen dat Finish Building de elementen grotendeels compleet afmaakt in onze fabriek. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze keurig op de afgesproken datum worden geleverd op de desgewenste locatie. 

Onze prefab loods is bedacht met het idee om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods te kunnen bouwen. Hieruit is ons Finish Building zelfbouwpakket ontstaan, dat eenvoudig en snel te monteren is. U kunt kiezen voor ons standaard pakket of u kunt uw prefab loods helemaal zelf samenstellen met ons bouwteam. Doordat u zelf de afmetingen, beplating en zetwerk kunt bepalen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij produceren zelf al onze materialen zodat we de beste kwaliteit en de scherpste prijs kunnen waarborgen.

Neem hier een kijkje naar de mogelijkheden van onze prefab loodsen:
–  Bekijk ons assortiment Finish Building Loodsen

Al onze loodsen zijn snel en zelf te monteren indien u dit wilt. Hiermee bespaart u een hoop montagekosten. Met onze gedetailleerde handleiding ondersteunen we u bij de opbouw van de prefab loods. Ook kunt u hulp krijgen van onze montage experts. 
 
Komt u er niet uit of heeft vragen? Kijk dan bij veelgestelde vragen of neem contact met ons bouwteam op:

Tel: 0800 2091
Email: info@finish-building.nl

 

Ons prefab loods productie proces

Prefab loods productie Prefab loods productiePrefab loods Finish Building 1   Prefab loods Finish Building  Finish Building loods deurPrefab loods Finish Building detail