Het gemak van een Finish Building loods bouwen

Finish Building is een bedrijf uit Purmerend. We zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van zelfbouwloodsen. Onze loodsen zijn gemaakt van staal. Doordat we alles onder één dak hebben, schakelen we snel. Dit heeft veel voordelen voor u. Dit blogartikel gaat in op vijf gemakken, die het bouwen van een Finish Building loods u biedt.

Eenvoudig montageproces

Een loods bouwen doet u makkelijk met de zelfbouw loodsen van Finish Building. Wij leveren bij u voorgefabriceerde staalframe elementen. Bij het bouwpakket ontvangt u ook een uitgebreide montagehandleiding. Dat zorgt ervoor dat u zelf uw loods kan bouwen. Met andere woorden: het bouwen van uw loods een fluitje van een cent is!

Liever niet zelf bouwen? Laat dan uw loods bouwen door het team van Finish Building!

Uitmuntende kwaliteit

Wij streven er voortdurend naar om onze processen en producten te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat we loodsen bouwen van uitstekende kwaliteit.

Daarnaast zijn wij er trots op dat Tata Steel onze huisleverancier is. De dak- en wandbeplating, het zetwerk en het staalframe wordt vervaardigd van het hoogwaardige staal. Bovendien zijn de coatings ook van Tata Steel. We maken gebruik van gegalvaniseerd staal. Hierdoor is het staal corrosiebestendig.

We produceren in eigen huis. Doordat alles in eigen fabriek wordt geproduceerd is de kwaliteit van onze loodsen consistent. We houden zo controle over de producten die we maken.

Snelste levertijd op de markt

Wij hanteren een levertijd van ca. 10 weken. Dit is de snelste levertijd op de markt! Wij kunnen dit mogelijk maken doordat wij alles in eigen fabriek produceren.

Lichte fundering nodig

De loodsen van Finish Building zijn licht van gewicht. Hierdoor zijn onze loodsen te plaatsen op betonvloeren. Maar in vele gevallen ook op stelconplaten! Bouwt u met staalframe uw loods, dan is dit een groot voordeel in de kosten.

Duurzaam

Staal is een duurzaam materiaal. Het heeft een lange levensduur. Bovendien is staal volledig herbruikbaar. Hierdoor gaat er geen materiaal verloren.

Het lichte gewicht van de zelfbouwloodsen van Finish Building zorgt ervoor dat er minder Co2 wordt uitgestoten tijdens het transport. Kiest u ervoor om een loods te bouwen van Finish Building? Dan kiest u voor een duurzame oplossing!

Tot slot

Na het lezen van dit blog nenieuwd naar de prijs van een loods? Vraag snel en eenvoudig een offerte aan. Dit kan via ons offerteformulier. Bij Finish Building kunt u een offerte aanvragen voor een loods met plat dak of een loods met punt dak Of gebruik onze gratis 3D configurator. Met deze tool ontwerpt u uw loods geheel naar uw wens. Vervolgens ontvangt u per mail en per post van ons een vrijblijvende offerte.

U weet nu dat als u gaat bouwen wat de finish building loods voordelen zijn. Een loods bouwen regelt u niet elke dag. We begrijpen als u vragen heeft. Neem contact op. U bereikt ons via telefoonnummer 0299-451265 Of stuur een mail naar info@finish-building.nl.

Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Purmerend.

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur