Waarom een prefab hal bouwen van Finish Building?

Waarom een hal bouwen van Finish Building? Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het bouwen en leveren van hallen. Onze meeste producten worden in eigen huis gefabriceerd. De gereguleerde omstandigheden in de fabriek zorgen ervoor dat we altijd een hoge kwaliteit leveren. We leggen in dit artikel uit waarom een prefab hal bouwen meerdere voordelen heeft.

1. Hal bouwen met eenvoudige montage

Wij streven ernaar om het bouwen van een Finish Building bouwpakket zo efficiënt mogelijk te maken. Het is mogelijk om de elementen los of als prefab hal of loods te laten leveren. Verder wordt er een uitgebreide handleiding meegeleverd. Daarom staat in detail de montage beschreven. Indien gewenst kan ons team uw hal bouwen voor u.

Alle hallen die door Finish Building worden gebouwd, zijn samengesteld uit koudgewalste staalprofielen. Door uw hal in elementen te leveren, wordt de bouwtijd flink verkort.

De hallen zijn zonder kraan te plaatsen. Tevens kunnen ze gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de hal te verplaatsen.

2. Duurzame constructie

Onze hallen worden gefabriceerd van gegalvaniseerd staal, dus makkelijk en snel te monteren. Dit is een methode waarbij het staal wordt voorzien van een laagje zink. Door deze zinklaag wordt het staal sterker. Bovendien wordt het dan beter bestand tegen corrosie. Hierdoor heeft dat uw hal een lange levensduur.

Door de duurzame coating van de beplating kunnen wij tot wel 40 jaar TATA fabrieksgarantie geven op de hallen die wij bouwen!

3. Laag eigen gewicht

Onze staalconstructies hebben een laag eigen gewicht. De hallen zijn tot wel 5 keer zo licht als gewone staalconstructies!

Dit lage gewicht zorgt ervoor dat er 80% minder CO2 uitgestoten wordt tijdens het transport. Dit is goed voor het milieu en onze samenleving.

Daarnaast vereist een hal van Finish Building minder vloerbelasting. Hierdoor is er minder puntlast voor de fundatie. Zo kan er in veel gevallen gebouwd worden op stelcon platen.

4. Hal bouwen kent diverse afwerkingen

Voor de beplating van uw hal kunt u kiezen uit geïsoleerde of niet geïsoleerde dak- en wandbeplating. Daarnaast bepaalt u zelf hoeveel deuren u toevoegt aan uw hal. Dit kunnen loop- en sectionaal deuren zijn. Ook kunt u zelf de locatie van deze deuren bepalen. U stelt uw hal precies in zoals u dat zelf wil. Via onze 3D configurator ontwerpt u snel en eenvoudig uw hal, het is daarnaast mogelijk om ramen in uw gevel te verwerken.

Elke hal maken wij op maat naar de wensen van onze klanten, waardoor veel mensen kiezen voor een hal bouwen van Finish Building. U heeft keuze uit breedtes van 4 tot en met 22 meter. Ook kunt u uit diverse goothoogtes kiezen. Verder zijn onze hallen leverbaar in iedere gewenste lengte. Verder bieden wij heel veel kleuren aan. Uw hal is dus altijd naar uw wens!

Finish Building is specialist in het bouwen van hallen. Wilt u een hal laten bouwen door ons of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag! Wij helpen u bij het hele proces.

U kunt ons bereiken via de telefoon of email.

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur