Home/Blog/Zelf een schuur bouwen met Finish Building
Zelf een schuur bouwen met Finish Building

Zelf een schuur bouwen met Finish Building

Alhoewel een schuur bouwen niet altijd eenvoudig lijkt, kan het vrij simpel zijn. De stalen zelfbouwloodsen van Finish Building zijn ontworpen om zo efficiënt en eenvoudig mogelijk gemonteerd te kunnen worden. Indien u ervoor kiest om een Finish Building loods aan te schaffen, krijgt u er een uitgebreide handleiding bij geleverd.

Een schuur van 100m² kan binnen 5 dagen gemonteerd worden.

U kan ervoor kiezen om de montage door ons deskundige bouwteam te laten verzorgen, maar het is ook mogelijk om de loods zelf te monteren.

Finish Building staat voor garantie op de beste kwaliteit, een snelle levering en persoonlijke service. De producten hebben een garantie van minimaal 30 jaar. Daarnaast is er een mogelijk om een afspraak met ons te maken op ons hoofdkantoor in Purmerend. Hier staat een team van vertegenwoordigers voor u klaar die u graag willen helpen om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Kortom: wilt u snel en eenvoudig een schuur bouwen met de zekerheid van een goede garantie? Dan bent u bij Finish Building aan het juiste adres.

Eenvoudig een prijsindicatie berekenen

Op de website van Finish Building kan u snel en eenvoudig een prijsindicatie berekenen. De prijzen worden weergeven voor een geïsoleerde en niet geïsoleerde schuur.

Om een preciezere offerte voor u te kunnen maken, is er echter meer informatie nodig. U kunt via ons offerteformulier uw wensen invullen. Wanneer u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.

Waaruit bestaat het Finish Building bouwpakket?

De gehele constructie bestaat uit verscheidene frames.  Deze frames variëren in afmeting en vorm, afhankelijk van de door u gekozen specificaties. De verschillende frames zijn op te delen in drie groepen: lange wandelementen, dak elementen en kopgevel elementen.

De meeste elementen uit dit zelfbouwpakket bestaan uit de lange wand en het dak. Deze elementen worden in de bovenstaande afbeelding weergeven met de nummers 1 t/m 4. De letters A en B geven de frames weer die toebehoren aan de voor- en achtergevel van de schuur. De letter Z geeft het zetwerk weer die voor de verbinding zorgen tussen de verschillende frames.
Let erbij op dat de exacte vorm van de frames afhankelijk zijn van de door u geselecteerde dakhelling.

De frames worden door middel van koppelstukken met elkaar verbonden. Voor het verbinden van de koppelplaten met het staalframe wordt er gebruikgemaakt van een M12 bout, moer en ringen. U kunt de bouten met de hand of machinaal aandraaien.

Het bouwpakket bestaat uit allerlei verschillende geprefabriceerde elementen. Deze elementen kunnen opgedeeld worden in twee categorieën, namelijk wandelementen en dakelementen.

De door ons geprefabriceerde elementen worden genummerd en gestickerd aan de hand van de gemaakte constructietekeningen. De nummering komt overeen met de tekening die u heeft ontvangen. Vandaar dat deze constructietekening essentieel is tijdens de montage van de schuur.

Wanneer u vragen heeft kunt u deze gerust stellen aan ons deskundige personeel. zo kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer of via de mail

Offerte aanvragen