Staalframe: de basis van elke loods

Het gebruik van staalframe is de basis van iedere Finish Building loods. Het Finish staalframe systeem bestaat uit koudgewalste C profielen. Deze profielen zijn zo samengesteld dat zij een dragende constructie vormen. Met dit materiaal gaan onze loodsen veel langer mee dan met bijvoorbeeld hout. Staalframe is een innovatieve en duurzame manier van efficient bouwen. U leest er alles over op deze pagina.

Productie

In Purmerend, Noord Holland is onze productielocatie. De Finish staalframe profielen worden gewalst uit een stalen coil met een gegalvaniseerde laag. Deze laag biedt namelijk bescherming bij alle weersomstandigheden. Hierdoor gaat het staalframe bijna eeuwig mee. In onze fabriek produceren we alle C profielen. En hier worden alle stalen profielen aan elkaar gezet tot een frame, zodat de montage snel en eenvoudig gaat.

Bouwen met staalframe

Wanneer alle staalframe elementen klaar staan op de bouw, is het relatief makkelijk om de loods in elkaar te zetten. Met onze montagehandleiding is het eenvoudig om de juiste elementen in elkaar te schroeven. Zolang u goed oplet of alles waterpas staat, is het frame altijd stevig en robuust. Doordat u op locatie niets meer hoeft te zagen of anderszins op maat te maken, wordt de bouwtijd een stuk korter. Een staalframe loods van 50m2 kan al binnen drie dagen staan! Dat maakt het bouwen met staalframe dus makkelijk en snel. Bouwt u liever niet zelf? Dat is geen probleem. Wij hebben ons eigen bouwteam dat uw loods kan bouwen.

Nog meer voordelen

Het staalframe zelf biedt ook nog een aantal voordelen. Het is namelijk licht in gewicht, wat voordelig is tijdens het transport en de bouw. Ook komt er minder afval vrij tijdens de bouw, omdat we alles al van tevoren op maat voor u gemaakt hebben. Met alle meegeleverde schroeven en moeren kan het dus gemakkelijk in elkaar worden gezet. Tevens is een staalframe een stuk sterker qua structuur dan bijvoorbeeld een houtskeletwand. Het staalprofiel kan meer drukkracht opnemen en de koppelingen kunnen sterker worden uitgevoerd. Dit alles maakt dat het staalframe decennia mee kan gaan. Ook biedt bouwen met staal veel ontwerpvrijheid. Er kan altijd een extra stuk aan uw loods worden aangebouwd. Hiermee kunt u makkelijk extra ruimte creëren.

Staalframe is duurzaam

Ten slotte is het gebruik van staalframe een milieubewuste keuze. Het is namelijk heel duurzaam bouwen. Staal roest bijna niet en is schimmelvrij. Hierdoor gaat het heel lang mee en heeft u er bijna geen omkijken naar. Ook is staal volledig recyclebaar. Mocht u uw loods in de toekomst af willen breken, dan kan bijna alles van het staalframe hergebruikt worden. Dit alles maakt een loods van staal een stuk duurzamer en milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een houten loods.

Finish Building staalframe loods bouwen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? U vindt op onze website finish frame de vele oplossingen die het bouwen met staalframe biedt. Het is mogelijk bij ons te kiezen voor een geïsoleerde loods of een ongeïsoleerde loods. De basis van onze loodsen blijft altijd het stalen frame. Gaat u ook binnenkort bouwen? Vraag direct een offerte aan om te zien met welk budget u rekening moet houden. Voor advies op maat kunt u het beste contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste loods voor u.

Tel: 0299-451265
Mail: info@finish-building.nl

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur