Wat kost een garage bouwen?

Wilt u een garage bouwen? Dan wilt u natuurlijk de kostenopbouw weten. Zo staat u tijdens de bouw niet voor verrassingen. Deze blog garage bouwen kostenopbouw, helpt u bij het inzichtelijk maken van de kosten van een garage bouwen.

Vergunning aanvragen bouwen garage

Als u een garage gaat bouwen is de kans groot dat u een omgevingsvergunning moet aanvragen. Wilt u weten of u een vergunning nodig heeft? Dit kunt u checken via het omgevingsloket.

Aan een vergunningaanvraag zijn kosten verbonden. Let wel op. De kosten (leges) voor de vergunningaanvraag zijn per gemeente anders. Voor de precieze leges adviseren wij om de website van uw gemeente na te lezen.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van uw omgevingsvergunning? Er is een handig stappenplan. U vindt dit plan hier: stappenplan omgevingsvergunning aanvragen.

Fundering

De bouw van uw garage begint met de vloer. De staalframe constructies van Finish Building heeft een gering eigen gewicht. Hierdoor bouwt u gemakkelijk en snel. Een voordeel is ook dat u uw garage op stelconplaten kan bouwen. Bouwt u liever op een betonvloer? Dat kan ook.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is van invloed op de prijs van uw garage. Finish Profiles is hét adres voor onze dak- en wandbeplatingsmogelijkheden.

De beplating van Finish Profiles wordt gemaakt van staal. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit die de markt te bieden heeft. Deze kwaliteit ziet u terug in onze garantievoorwaarden. Doordat wij ook producten in eigen huis produceren kunnen wij snel leveren en naar uw wensen. Bekijk hier de website van Finish Profiles, U vindt hier alle soorten dak- en wandbeplating en toebehoren. Uw garage is maar liefst leverbaar in meer dan 20 keluren. Heeft u advies nodig? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. Profiteer van de kennis en ervaring.

Gewenste isolatiewaarden bij bouwen garage

Wanneer u uw garage wilt laten isoleren is dat mogelijk. U heeft keuze uit sandwichpaneel van verschillende diktes. Deze diktes zijn 40, 60, 80, 100 of 140 mm. De isolatiedikte bepaalt de isolatiewaarde van het paneel. Bent u benieuwd wat wat de prijs van uw garage ongeveer wordt? U vindt per afmeting garage een prijsindicatie op deze pagina. 

Tot slot

De garages van Finish Building kunt u ook zelf bouwen. Wij leveren een bouwpakket. Inclusief een montagehandleiding. Zo bouwt u eenvoudig en snel zelf. Liever niet zelf aan de slag? Dat is geen probleem. Finish Building heeft een team dat uw garage voor u bouwt. Heeft u na het lezen van dit blog vragen? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags bereikbaar. Heeft u buiten deze uren een vraag. Wij hebben een pagina met veelgestelde vragen, waar uw antwoord bij kan staan. Vindt u hier niet uw antwoord? Stuur dan een mail naar onderstaand email adres.

Telefoon             0299-451265
Email                   info@finish-building.nl

Meest recente berichten

Wilt u graag weten wat Finish Building voor u kan betekenen?

Direct contact: 0299 - 451 265 van ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur en op za van 09.00 - 13.00 uur