Home/Garage bouwen prefab

Garage bouwen prefab

Finish Building is dé partij in Nederland om een prefab garage pakket te verzorgen. Vanwege ons unieke light steel frame systeem is alles handmatig en snel te monteren. Onze garages en loodsen staan dan ook bekend om hun gemakkelijke constructie. Daarnaast wordt elk pakket geleverd met een uitgebreide montage handleiding. Ook kunt u bij ons terecht voor al het benodigde materieel zoals hoogwerkers, verreikers en zelfs zuignappen. Tevens is het mogelijk om montage advies te krijgen van ons bouw team of de hele garage te laten bouwen door Finish Building.

Omdat wij al onze producten zelf produceren zijn wij in staat snel en tegen een scherpe prijs te leveren. Tevens geven wij u langdurige garanties op onze producten. Daarnaast heeft u keuzes uit vele kleuren, isolatiewaarden, materialen en werken we alleen met top kwaliteit. Neem een kijkje in onze fabriek door op deze link te klikken.

De prijzen die u op onze website kunt vinden zijn een richtlijn, neem contact met ons team op om een beter beeld te krijgen en vraag vandaag nog uw offerte aan. Ook kunt u langs komen om een van onze showmodellen te zien en onze fabriek. Maak daarvoor een afspraak via de onderstaande contactgegevens, afspraken zijn ook mogelijk in het weekend. We helpen u graag verder!

Tel: 0800 2091

Email: info@finish-building.nl

 

Finish Building afspraak Finish Building Fabriek Finish Building transportstalen constructie Finish Building geïsoleerd grijs Finish Building loods deur Finish Building niet geïsoleerd grijs Finish Building